Új hozzászólás Aktív témák

  • footy

    addikt

    válasz B-L-A-C-K #137931 üzenetére

    Egy idoben en is nagyon ra voltam allva erre a nemetorszagi autovasarlasra. Viszont van par nagyobb buktatoja a dolognak.
    1.Ha ki is nezel tobb autot, azzal azert szamolni kell, hogy Nemetorszagban vannak komolyabb tavolsagok, nem ugy mint magyarorszagon hogy 600km-nel nem tudsz tobbet menni hataron belul, ott par nap alatt nagyon konnyen ossze tudsz hozni nezelodessel 1500-2000 km-t. Ez idoben es uzemanyagban nem keves, foleg hogyha nem sajat autoval mesz hanem tomegkozlekedni kell a celok kozott.
    2. A nyelvet sem art jol beszelni, fokent ha maganszemelytol(pl. szasz v. bajor parasztbacsi) veszed akkor belefuthatsz valami olyan durva dialektusba, hogy feliratozni kell amit mond. (persze ezt )
    3. Az atnezetes sem egyszeru, mert 100-120 euro alatt ra sem neznek az autora es a markaszervizeknek ott azert nagyobb forgalma van mint MO-n ugyhogy az idopontegyeztetes sem megy annyira konnyen.
    4. Teny hogy kevesebb eselye a tekeresnek,de ami jo vetelnek tunik es kereskedonel van az altalaban torok, alban, stb akik nagyreszt ugyanugy tekergetnek meg kozmetikaznak mint a magyar nepperek 90%-a.
    5. Ha a fentiek kozul minden rendben van, akkor is elofordulhat hogy(akar egy szenzorhiba miatt) az ut szelen maradsz es nemetorszagbol hazatrelerezni nem epp olcso mulatsag, sot az autopalyarol 1 par oran belul leszallitanak ha akarod ha nem.(nyilvan ezt sem ingyen.)

    Egyebkent vannak olyan emberkek(NO-ben elo magyarok) akik azzal foglalkoznak hogy elmennek es megnezik neked a kinezett autot, csinalnak nagy felbontasu kepeket, akar le is foglalozzak stb. En ezt valamivel kisebb kockazatu dolognak tartom, persze ez sem 100%.

Új hozzászólás Aktív témák