Új hozzászólás Aktív témák

  • MC Pite

    veterán

    Gyerekes cuccoláshoz:
    Kinek mikor hova mi kell (belértve kölcsönbe elhozatal-visszavitelt is!): kád és lába, játszószőnyeg babának, hinta, ruhák (rokonlátogatásnál ez simán lehet 4-6 doboz), kismotor, babakocsi jellemzően kizáró vagykapcsolatban vele a futóbringa, kisbringa, kiságy (amit használtan megvenni olcsóbb, mint akár egy hétvégére bérelni sokszor a szálláson), szoptatóspárna, tápszerek vitaminok cumisüvegek csőrösflakonok kisevőeszközök és tányérok, pelenkázó, fürdető és higiéniai/gyógycuccok, üveges kaják (ha zárva lesznek a boltok(hosszúhétvégék) vagy nem értesz a célország nyelvén pl bolgár, görög), némi játék, pancsolós és homokozós cucc, hordozó (csatostól a túrásig, ami fél csomagtartó szinte), etetőszék (ami könnyen vihető, mert megunod anyósék 40 évesét vagy mert nincs a szálláson) és fellépő (a kis önnálóknak, mert apa térdéről kezet (napi 20x) és fogat mosni nem elég jó, és szállásokon jellemzően nincs).
    Meg amíg pici a gyerek, és nagyobb kerekű/3:1 babakocsi van (vagy mert a környéken sz.r az út) addig az is minimum fél csomagtartós.
    Láb alá fér cucc, ha talpas ülése van valakinek akkor már nem sok. Itthonra kellett a nagykerekű, de pl azzal pl úszni (főleg a kisautóval) nem tudnak menni, így mi használtan vettünk egy lapracsukhatót. Csak ez itthon a beton/aszfaltmaradványon a környéken nem jó. :(
    Aztán a kedvenc játékok tuti nem kicsik, és a gyerekkel egyező méretű boci, meg a dömper meg pár cucc már 2-4 napra is kell, főleg ha nem mindig van ott mindkét szülő (pl verseny) mert valamivel játszani kell vele/neki.

    Ha ünnepre mentek, a saját cuccaitokon és a gyerekén túl #hiábamondodelszázszorhogynemkellmindenkitőlhatajándékagyereknek hazafelé két-három sportoskányi cucc (elég sok játék/eszköz nagy kiterjedésű) plusz várható.
    Szóval szerintem nem azon múlik 350 vagy 420 liter. Főleg ha saját bringákat is visz magával apa/anya, mert részben az az utazás célja (is).
    Jól pakolható, hossz és magasságra nem átlagon aluli (értsd kézipoggyász állítva befér kalaptartóig) és bővíthető (pl kalaptaró kivét, ülés döntés.

    [ Szerkesztve ]

    <ELADÓ: Pixel8HibridTok> Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html

Új hozzászólás Aktív témák