Új hozzászólás Aktív témák

  • Ck.

    addikt

    Készülök a Nagy Zajtalanítás projektre és ebben keresek jártas embereket.

    Hogy konkrétan miről van szó:

    Elegem van abból, hogy ha átmegyek egy jobban kiálló sínpáron, vagy egy mélyebb csatornafedélen, vagy nagy kráteres macskaköves úton haladok végig, akkor hallani a "zörgést", "koppanást" az utastérben, innen-onnan.
    Pl.: Kárpit, műanyagok, a telóból alulról felhallatszik az utastérbe az a tompa puffanás ahogy az autó belezuhan a kátyúba, ill. ha nincs megpakolva a csomagtér, akkor a tálca alja is a terheletlenség miatt szintén tovább adja a puffanó hangot.

    Itt vszínű 2 tábor lesz, az egyik érti, hogy miről beszélek, a másik csak furcsán vakargatja majd a fejét.... Remélem az elsőből lesztek többen és tudtok majd vmi támpontot adni, hogyan állapítsam meg a zajok konkrét forrását, mindezt úgy, hogy csak akkor hallom, ha menet közben olyan úton megyek és hogyan szüntessem meg azokat. :))

    Én nagyon allergiás vagyok az ilyesmikre, azt akarom, hogy ha átmegyek egy csatornafedőn, vagy beledurranok egy kátyúba, netán egy mély, macskaköves úton megyek, akkor még ha érzem is a kocsin, de hang azt ne kísérje.

    Egy viszonylag jól összerakott autóról van szó, nincs szétesve, nincs leharcolva, egyben van minden, így bízom benne, hogy senki nem jön azzal, hogy vegyem meg elemenként az autó belsejét újonnan. :DDD

    Kíváncsian várom a véleményeteket! ;)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák