Új hozzászólás Aktív témák

  • TrollBalint

    addikt

    válasz cappa72 #215644 üzenetére

    A valós alatt mit értesz? Hosszútávon kényelmesen elülni ott, vagy mondjuk csak fél - egy órát? Utóbbi esetben szerintem egy Insignia nem lehet rossz.

    2 hete van meg a Skoda és nagyon szeretem vezetni, alig várom, hogy menjünk valahova vele, de már azt tervezem, hogy ha néhány év múlva sikerül eladni, mondjuk 6M-ért (mai áron) akkor mit fogunk helyette venni :DDMindegy, ez még a jövő zenéje, de azért már most elkezdem menteni az autókat hahu-ról :D

    Tegnpa voltunk autózni, város egyik feléből a másikba M0-n, visszafelé meg városon át. Nem tudom ki találta ki, hogy ha gyorsulok pontosan 50-nél vált fel 4-ből 5-be és esik vissza a fordulat kb. 1100-1200-ra. Kb. 45-46 km/h-ig nem is vált vissza, ha lassulok, de dombnak felfelé sem, hiába sport módban van az autó. A manuál módot továbbra sem sikerül megszoknom pedig azt hittem pont fordítva lesz, igaza volt mindenkinek (itt is), aki mondta, hogy nagyon hamar meg lehet szokni az autómatát.
    Az olajhőmérséklet mikortól jó? Ez az autó már ki tudja jelezni és akkor élnék a lehetősggle, hogy akkor nyomnám neki, mikor már kevésbé árt a motornak. Most, nyáron, kb. 78-84 °C-ig megy fel, mire elérek az M0-s hoz. Télen gondolom kevesebb lesz ez majd. Illetve leállításnál mire figyeljek, meddig hűljön vissza?

    https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters

Új hozzászólás Aktív témák