Új hozzászólás Aktív témák

  • Micsurin

    nagyúr

    válasz slett27 #222113 üzenetére

    Opelre írtam neked nem a Bravora. :N

    Opelből neked ha dízel én a 101 lovast mondanám, még nálam is pechesebb vagy. Helyedben se az M32-vel se a Denso befeccsel nem húznék ujjat mert rossz vége lesz. :DDD

    7gen vonalat én elengedném de ezt már mondtam... ennyiből lehet venni jobb autót is. :B Nehogy azt hidd ha a 7gen kormány ropogását megakarod szüntetni annyival olcsóbb lesz a kormánymű felújítás. Már pedig keress utána, 10-ből 7-nek már ropog a kormánymű csak lesz*rják a tulajok.

    Még mindig azt mondom amit a Hondasban, vegyél valamit ami fedi az alapvető igényeid és nagyjából jó állapotban van kb mint a régi Bravoid. A típus hibákat ~10-15 éves autók lévén így is úgyis szépen sorra meg kell csináltasd, mert senki nem azért adja el ezeket mert tavaly nyáron mindenük rendbe lett rakva. :)
    ~15 éves autóra az értéke felét elkölteni meg még mindig nem GTK... ha lehullott a váltó mert elkopott akkor elkopott tessék cserélni, ilyen elven a 700 ezres Civicre a garnitúra 4 évszakos szereléssel ~160-ért is GTK. :D

    [ Szerkesztve ]

    The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.

Új hozzászólás Aktív témák