Új hozzászólás Aktív témák

  • _NCT

    őstag

    válasz -v- #26070 üzenetére

    Az túlzás, hogy itt bonyolítom az autóvásárlást, néha felteszek 1-1 típusról kérdéseket és jön kb 20 nem oda illő válasz, hogy így kéne, meg úgy kéne, meg így nem fogsz találni, meg úgy. Köszönöm szépen, még mindig az én életem, eldöntöm. Tanácsokért jövök, aki nem tud a kérdésemre válaszolni, az nem értem miért nem marad csendben.

    Nem az 5-ös BMW-re várok, hanem az igényeimnek megfelelő, viszonylag jó felszereltségű autót, ami 8-10 évnél nem öregebb. Azért valljuk be, még így is elég sok típust, elég sok autót lehet ajánlani, aki utána jár, az tudja. Ezért indultam el 600-700-as keretből és most 1M-nál vagyok. Az, hogy itt körbekérdezgetek, még nem azt jelenti, hogy közben a f*rkamat huzogatom, s nem megyek utána. A hétvégén kb 100 autót néztem meg és kurva nagy semmi, egy nulla ami itt a környéken van felhozatal. A legjobb autó, amit láttam, az ez volt, a többi leharcolt, vagy bőven a 1-1.1-es keret felett volt. Sajnos vidéken szerény a felhozatal.

    A kombis kérdésre: minek vegyek kombit, ha nekem az feleslegesen nagy, nem használom, nem tudok vele beállni a garázsba? Ennyi erővel sok mindenki kombival mászkálna, mert sokszor van az, hogy olcsóbb/szebb a kombi, mint a sedan. Ez ilyen egyszerű. Nincs rá szükségem, pont.

    A többi dologban hellyel közzel igazat adok, nem vagyok egyszerű eset, bevallom, de nem fogom a nehezen összeszedett pénzemet valami szarra odadobni, túl sokáig tartott összeszedni. Szívesen offolok még tovább, de ez sokaknak fogja a szemét szúrni, úgyhogy fejezzük be.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák