Új hozzászólás Aktív témák

  • bitpork

    veterán

    LOGOUT blog

    Nah riport: Pótkerék felrakva ennyi idő alatt.

    A murván nem lehetett a gyári emelővel megemelni annyira. Attix kolléga innen PH-ról hozott krokodil emelőt, de még így is kézzel kellett kikotorni a murvát a kerék alól.
    A pótkerék ebben az életben nem volt még használva. Nem akart rendesen felfújódni. Egy embert meg kellett kérni hogy amíg nyomjuk a delejt, álljon mán rá hogy minden oldalon a perem a helyére ugorjon. Pipa.
    Fel lett pattintva, erre az elektronika meghülyült és leeresztette az autót teljesen. 4x kellett windóz módszerrel újraindítani hogy felfogja végre mit várunk tőle.( Ez speciel az én hibám volt mert elfelejtettem aktiválni az emelő üzemmódot.)

    A kerék leeresztése meg vicces: 25 méter alatt eresztett le, hang és előjel nélkül. Szerencsére éppen egy utca táblát kerestem, és vagy 20-szal mentem, uh a felninek semmi baja és a gummát sem nyírta szét. Attix szerint a peremnél v a szelepnél ereszt. Hónap meglássuk.

    És a ki nem mondott kérdésre a válasz: nem, nem bántam meg. Használt autót vettem, annak minden buktatójával. Ha nem égek benne, szeretni fogom! Lehet hülyézni :R

    [ Szerkesztve ]

    https://hardverapro.hu/apro/audi_q7_hibrid_2016/hsz_1-50.html

Új hozzászólás Aktív témák