Új hozzászólás Aktív témák

  • 8th

    addikt

    válasz hdman #26904 üzenetére

    Na ja. Vagy ott az Audi 3.0 TDI-je. Mi az isten nyilának egy családi kombiba 313lóerő meg 650Nm nyomaték? Az autógyárak az ész nélküli versengés közben már nagyon elrugaszkodtak a földtől. Valahol meg kéne húzni egy vonalat, hogy teljesítményben eddig és ne tovább, mint anno japánban.
    Pár éve németországban volt egy javaslat miszerint a XY teljesítmény feletti autót, hogy az sportkocsi vagy suv jelen esetben tök8 csak olyan ember vezethessen aki fel tud mutatni egy igazolást, hogy részt vett a német autóklub által szervezett vezetéstechnikai tovább képzésen és az azt követő gyakorlati tréningen is megfelelt. Erről kapnak egy papírt amit maguknál kell tartani mert közúti ellenőrzés alkalmával a rendőr bármikor elkérheti. Legjobb tudomásom szerint ebből sem lett semmi. Pedig nagyon jó ötletnek tartottam. Nem lenne hülyeség ha az EU tagállamok egységesen bevezetnének valami hasonlót. Talán így kevesebb Need For Speed-en szocializálódott fiatal végezné tepsiben, a balesetek vétlen áldozataikról már nem is szólva. Mert mindig ők húzzák a rövidebbet nem az aki alá gazdag apuci 18évesen betolt egy 1,8 tonnás túlmotorizált atombunkert.

    "Egy nép csak úgy semmisül meg, ha önmagát semmisíti meg. Önmagát a nép úgy semmisíti meg, ha múltját már nem látja, jelenében csavarog, jövőjében nem hisz."

Új hozzászólás Aktív témák