Új hozzászólás Aktív témák

  • Tökmindegy

    senior tag

    válasz giigz #2977 üzenetére

    Nekem egy 1.4 es van. Mászkáltam 1.6 ossal is,kb ugyan az valamivel erősebb,dinamikusabb. Bosszantó hiba ,hogy az izzók sűrűn kiégnek,jelzi is egy sípolással:)Még egy ami zavaró,hogy kátyút a hátsó futómű olyan koppanással tolerálja,hogy azt hiszi az ember mehet szervizbe. Na meg a fogyasztása ami nem emberbaráti. Városban 8-8.5 az 1.6 os,de ugyanennyi az 1.4 es is. Menni nem megy de legalább sokat fogyaszt:) Már mint az 1.4.Mondjuk csodák nincsenek mert más 1.6 is ennyit eszik.
    Amúgy kényelmes ,tágas,korrekt autó,én csak hétvégeken használom családdal,így 6 évesen van benne vagy 50 ezer ,de bajom még nem volt vele. Minap csináltam rajta szervizet,fék betétek ,olaj,olajszűrő,légszűrő,pollenszűrő asszem nem volt 30 ezer.

    Bár mostanában megpróbáltam finoman vezetni és sikerült 7 -7.4 re lecsökkenteni a városi fogyasztásomat,de szerintem erősen csuklott anyám,gondolom sokan emlegették.:D
    Jó tanács. Kevés kilométerrel (le kell ellenőrizni ) vedd. Bár ez mindegyikre igaz.

    Látom sokan nem szeretik ezt a 307 est,vagy a Francia vasakat.
    A futómű az franciás,és igen bizony néha kell cserélni benne ezt azt ,de volt nekem fokus is és az se volt a tökély. A legjobb futómű a 22 éves 700 000 km -t futott Opel rekord kombimban volt ,amiben még eredetei gömbfejek voltak. (melós kocsi volt)
    A váltója kicsit darabos,de nem vészes. Az áráért szerintem jó vétel a használt autók közt,pl egy Golf V ös és egy ugyanolyan korú 307 es között van vagy 500 000 különbség. Egy a lényeg . 10 éves korában el kell adni mindet:) Onnantól sorscsapás az összes mai autó.

    [ Szerkesztve ]

    Fúúúú, végre van egy kártya mégdrágábban mint amennyiért eddig sem tudtam megvenni! Király!!"by capulet75"

Új hozzászólás Aktív témák