Új hozzászólás Aktív témák

  • Integra

    titán

    válasz misirulez #34531 üzenetére

    szerintem sokkal nagyobb az arány, de erre azt hiszem soha senki sem csinált valós statisztikát és nem is lesz. amúgy azért valami képzetet hamar kaphatsz az autóról, ha megnézed a gumijait, dot szám, illetve márka, típus. különösen a téli gumik esetén, ahol kapásból szinte mindenki spórol.
    ne légy naív, merj tisztán látni, felmérni a helyzetet.
    15 éve segítek ismerősi körömben autót venni, olyanokat láttam, hogy le sem merem írni. a gátlástalan hazudozás és az átverés teljesen menü. még márkakereskedéseknél is. és futottam már bele én is olyan zakókba, hogy nem hittem el, hogy átvertek.. ok, kicsi volt az arány, túlnyomó többségben jókat fogtam meg mindig, de nem tagadom, estem már pofára én is egy-két alkalommal. hihetetlenül résen kell lenni.
    szóval nem, nem látom sötétebbnek, németországban is évek óta élek, látom ott mi megy és azt is, hogy mo-n is mi megy. abszolút realista vagyok. és a használtautó importról amit előbb írtam, maximálisan fenntartom. reményt sem látok arra, hogy javuljon a helyzet. mégpedig azért, mert mo-n egyre inkább romlik a helyzet és egyre kevesebb pénzük van az embereknek.
    de ez csak az én véleményem. :)

    ...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...

Új hozzászólás Aktív témák