Új hozzászólás Aktív témák

  • runner 125

    nagyúr

    Köszönet mindenkinek, közös, családi érdem.

    Ebből a külsőből a legutolsó kiadás, 2008/04. havi, 2008-as gyártási évvel. Momentum felszereltség (tempomat, 5 sebességes kézi váltó, 2 zónás klíma, kályhafűtés, elektromos tetőablak, kanyarkövető gyári xenon, félbőr, elektromosan becsukodó tükrök, színezett üveg, ködlámpa, multikormány, 6 hangszórós gyári egység, tolatóradar, kb. ennyi)

    Mo.-i első forgalomba helyezésű, első, '44-es születésű tulaja volt, aki új S60-ra váltott, így ezt beszámolták neki. Ivancsics-nál vásárolták, és itt szervizelték végig (persze folyamatos dokumentáció mellett).

    Nagy óvatossággal és kétségek között indultunk el, mivel a hirdetés alapján 78.000km-t futott, de azt hiszem ez a pár kép is bizonyítja, h valós a futás, bármennyire is hihetetlen.
    Még új illat van belül, sehol egy kopott vagy karcos elem, de tényleg.
    Persze minden egyes gyári leírása, kis könyv, reklámanyag megvan hozzá a kis bőrkönyvében, és gyári szerszámokat is rejtett a csomagtér.

    2.4-es saját fejlesztésű 5 henger (D5) kiforrott, régóta használt Volvo dízel hajtja, az előző tulaj hozzáállását mutatja, h ebből a motorból a leggyengébbet kérte. 125 lovas, így bőven van tartalék motorban, pláne, h ennek a 163 lovas verziója csak szoftverben különbözik.
    Persze nem egy V-tec Honda (tudom, sok Honda fan van itt :) ), de ez az autó nem is erről szól.
    Ez a teljesítmény pont arról szól, h mindent leszarva, kellő biztonsággal kifusson a világból és a családnak erre kellett.

    [ Szerkesztve ]

    "Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák