Új hozzászólás Aktív témák

  • Cheesy

    őstag

    válasz Xero #51657 üzenetére

    Szolnok az tényleg a lavór alja (vagy ide folyik össze minden sz...?) :)

    Motorfékről mindig eszembe jut anno az ATI-s oktatóm, egy legendásan ge* oktató, valamilyen Béla. Talán buszozott vagy söfőrködött előtte sokáig. Namost az egyébként is bivaly Corsa II 1.0-val gázt sem adhattam soha elindulásnál, azzal a felkiáltással, hogy "ad ez magának gázt, minek nyomogatja?", kizárólag kuplungjáték volt a dolog. (Aztán egyszer nem figyeltem oda és gázt adtam indulásnál, mert apám is tanítgatott mellette és észrevette. Onnantól még rohadtabb volt velem, mondván "hát magát úgy látom nem csak én tanítom, magának nem felelnek meg a módszereim".)
    Fékezni úgy lehetett, (még csúcsforgalomban is figyelte használom-e a technikát a pedálokból) hogy amíg 2-ig le nem váltottam, csak motorfék volt engedett, mondván "minek koptatja feleslegesen a fékeket, nem magának kell fizetnie azokat".
    Azt már csak extraként írom le, hogy még vizsgán is belenyúlt a kormányba, hogy kerüljek ki egy aszfalttoldást (nem is volt hupli pedig), és amikor én átmentem elsőre a kis kedvence, egy traktoros gyerek meg nem, csak beb*ta az ajtót amikor visszaértünk a vizsgaállomásra, rágyújtott azonnal, én megbeszéltem a tudnivalókat a vizsgabiztossal, majd amikor kiszálltunk, ez a szemét visszaszállt és elhajtott.
    Szerintem akkor és ott nem volt boldog :D
    Ez volt még 2002-ben.

    Talán idén már meg tudok szabadulni az 1.0 stiftemtől... Már nagyon szeretnék egy klímás autót. Főleg most :B Múlt héten szétszedtem a jobb első ajtó belsejét, mert valami elszabadult benne és zörgött. Csodálkozott rajta a suzukis kollegám, hogy még a pozdorjalemez, a fólia, a bolhák, minden gyári és hibátlan benne. Hát igen. Meghálálja az autó, ha "születésétől" kezdve mélygarázsban tartották, szárazon... én meg kicsaptam a csillaggarázsba a kertben, bár ezen kívül megkap mindent nálam is. A csörgő valamit nem találtam meg, de legalább fainul újraragasztottam a fóliát az ajtóban :DDD

    [ Szerkesztve ]

    www.vakbelmutet.hu

Új hozzászólás Aktív témák