Új hozzászólás Aktív témák

  • zolee3000

    tag

    Sziasztok!

    A segítségeteket szeretném kérni hűtővásárlás-ügyben mert nem igazán vágom a dolgokat. Egy c2d E8400-ra szeretnék hűtőt venni, de nem olyat, ami éppen-csak-jó, mert elképzelhető, h. pár hónap múlva beruházok egy Yorkfield-be, és nem akarok majd amiatt hűtőt cserélni. (Megjegyzem: tuningolni nem akarok.) Max. 10 ezret szánnék a hűtőre, de azért nem bánnám, ha olcsóbban jönnék ki.
    Namost, sok utánaolvasás után nekem az jött le, hogy a Cooler Master Hyper TX2 v. esetleg a CM Hyper 212 az "én emberem" (nagyon jó ár-érték arányúak), de ezek ugye nem PWM.-esek. Ezzel kapcsolatban lenne két kérdésem:
    1. Ez azt jelenti, hogy ezek állandóan azonos fordulaton járnak (1800 rpm-en ill. 2000 rpm-en), vagy valamilyen úton-módon lehet őket szabályozni?
    2. Az alaplapomon a CPU-hűtőnek 4 pines csatija van, akkor a 3 eres CM-eket nem is tudom rádugni?

    És lenne még egy kérdésem. Kinéztem egy PWM-es hűtőt is, az Asus Silent Square EVO-t, ami drágább ugyan a CM-eknél, de nagyon jól felszerelt. Ehhez képest furcsállom, hogy a PH!-s tesztek (első, második) szerint alig teljesít jobban a kis TX2-nél. Hogy van ez? :F (Nem szőrözésképpen, mert mindkettő jól hűt, csak hát 6 ezer Ft különbség van a kettő között. :Y )

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák