Új hozzászólás Aktív témák

  • zümzümm

    senior tag

    Srácok, ez az elmúlt 1-2 napos DSLR vs MILC, pro és kontra fejtegetés nagyon nagyon informatív volt számomra. Elképesztően hasznos volt!
    Azon töröm egy ideje a fejem, hogy melyik irányt válasszam. Talán, de csak talán, át is billent a mérleg nyelve az egyik irányba. Nem mondom meg hogy melyikbe:) Viszont szeretnék kérni valamit, ami nem csak nekem ha nem bármelyik hozzám hasonló, fényképezőgép vásárlás előtt állónak nagyon hasznos lenne, aki még nem döntötte el hogy a DSLR vagy MILC vonalat válassza.

    Pontokba összegezve, leírnátok légyszi a DSLR és MILC fgépek pro és kontra? Nyilván az általatok preferált rendszerhez hasonlítva a másikat. Általános(technikai tulajdonságok) és privát tapasztalatokra(méret stb.) is nagyon hasznosak lennének egyaránt. Fontos, hogy az objektívek szemszögéből is meg legyen világítva ez a pro és kontra. Gondolok itt a fókuszmotorra az obiban/vázban és a képstabilizátorra az obiban/vázban. Illetve a DSLR MILC obik ára sem mindegy sajnos

    (Azt már eldöntöttem, hogy az én igényeimet leginkább egy nagy fényerejű(f1.8) fix obi fogja kielégíteni csak még azt nem tudom hogy milyen gyújtótávolságú legyen. Aztán ha kiéltem a fix obis fotozási vágyaimat, után majd azon kívül, szeretnék makrózni is.)

    Ha ezt megteszitek nagyon megköszönném!!! :R
    Ha nem, azt is megértem. :R

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák