Új hozzászólás Aktív témák

  • Gabbana

    aktív tag

    Sziasztok!

    Feltenném a kérdést itt is...
    Pár évvel ezelőtti a házimozimat el kellett adnom (Dali C8 szett) helyhiány miatt, de lehetőségem nyílt új építésére.
    Mellékelek egy képet a nappaliról, az abban látható panoráma üveg fölé kellene raknom a vásznat, mellé meg felcsavarozni a hangfalakat úgy, hogy a lehető legkevesebb kilátást takarja ki, és a lehető legrejtettebb legyen a cucc... (jobb oldali tolóablak már a konyha, bal oldali ablak alatt egy windowbench lesz a feleségem kérésére, így az álló hangfal kilőve... :W meg a center is felvet kérdéseket)


    Lenne pár kérdésem, eléggé eltávolodtam a témától:

    1. A motoros vászonnak (120") egy hagyományos konnektorra van szüksége a vászon közélében? Ebben az esetben a már felszerelt gipszkartonban kellene vezetéket elvinnem... Erre ötlete, tanácsa valakinek?

    2. Megmaradt egy Denon1908 erősítőm és egy Jamo sub amiket felhasználnék a hangrendszerhez, találnom kellene hozzá egy 5.0 szetett, ami lehetőleg kapható fehérben is, és a négy méter széles öt méter hosszú szobába (szobarészbe) elég. Hallott valaki már meglepően jó POLC hangszórót közületek? Zenehallgatás is fontos lenne, de a lehetőségek adottak. Visszasírom a Dali C8-at de nem fér el. Tippje valakinek esetleg?

    3. 1080P-ben gondolkodom (hálóba lesz 4k TV), kellene hozzá egy projektor, ami 3 m magasról 5 méterre kellene, hogy vetítsen egy 120"-os képet. Milyen projektort ajánlanátok, milyen kábeleket kellene behúznom a falba előre. Gondolom kell konnektor oda is, meg egy hdmi-re gondoltam) Laptopról mennének a filmek, zenék hdmin keresztül. Legalábbis régen így csináltam. Van jobb ötletetek manapság?

    4. Hangfalkábelből több mint 50 méter fog kelleni. NEm költenék rá túl sokat, főleg ha kisméretű hangszórók lesznek. Ár/értékben mi most a best?
    Nem akartam kicsi hangfalakat, de ha egy Bose Lifestyle 650 több mint másfél milla, akkor csak ki lehet hozni a kis hangfalakból is vmit...nem csak a brandet
    5. Valami amire nem gondoltam, jótanács, bármi?

    Köszönöm ha valaki időt szakít rám... :R

    Az életben nincs felesleges tapasztalat...

Új hozzászólás Aktív témák