Új hozzászólás Aktív témák
-
Tonti
tag
ez pc-n lesz?
-
syC
addikt
Lesz még mini lan?
-
kilizsima
tag

-
Yaye
őstag
válasz
zsiga667
üzenetére
Mosmár bejött nekem is (hiba az én készülékemben..). Nagyon komoly, ha ez élőben is így néz majd ki...

Nekem az első verzió is tetszett, a class based sztájl miatt szvsz finomabb az alapötlet mint a cs-nél, kár hogy épp a leghülyébb játékmóddal próbáltad megetetni a néppel
[Szerkesztve] -
zsiga667
addikt
Hölgyeim és uraim, fiúk és lányok, megtaláltam a tökéletes fungame-et a következő partyra, ami remélhetőleg már erősen szerveződik Boci Mester agyában. Tehát erről lenne szó: [link]
-
parandroid
félisten
Kedves Szombathelyi Kollégák,
Lenne-e kedvetek esetleg: [link]?
Mindenkit szeretettel várunk, a helyszín szervezését a helyi erők megoldják, a pontos időpont még a Budapesti vendégjátékosok visszajelzésének függvényében változhat.
p -
tomi_mod
aktív tag
válasz
kamikaze boci
üzenetére
Lehet enyém a patch, 2 db 3m-eset meg egy 5-set vittem, fekete csatikkal...nem néztem meg nekem hiányzik-e vmelyik...de nem érdekes nálam ez fogyóeszköz

Viszont az általad írt diskem lehet ott maradt... -
zsiga667
addikt
Kicsit visszaolvasgattam a topicot, és belefutottam ebbe a hsz-be: [link].
Valóban, így képen még durvább feje van Pzetornak.
ROFL -
zsiga667
addikt
válasz
kamikaze boci
üzenetére
A pisztácia meg a chips megtette a hatását, még most is ki van száradva a szám.

Az agymosás szintén...
Legközelebb azt se felejtsd el hogy egyrészt kell sör, másrészt meg CS közben folyamatosan adagolni kell belém a Becherovkát, mert úgy tűnik az hozta meg a skillt az éjszaka közepén.
És mégegyszer

-
kamikaze boci
őstag
Örülök, hogy egészben haza értetek, és én köszönöm mindenkinek, hogy eljött. Külön köszönet neked Nagy Arcformátor, hogy ilyen állapotban is bevállaltad a szállítást, és amint hallom, színezted az utazást, hogy emlékezetes maradjon mindenki számára
Remélem, hogy mindenkinek kellően dagadt a nyelve a chipstől és a pisztáciától, és reggel ugyanaz a kellemes agymosás érzet töltötte el, ami engem is.
A következő alkalomra gyűjtöttem a tapasztalatokat: több csoki kell, és még legalább két ember elfért volna.
A pusztítás sokkal kisebb volt, mint amire számítottam, sehol egy felszedett parkettacsík, szekrény alá söpört törött sörösüveg, bomló emberi maradványok...
Maradt nálam (legalább) egy patch kábel, beadtam a menhelyre, a gazdi majd jelentkezzen érte. Bár, jövő hétvégén úgyis rendezem a következőt, addig maradhat is.
-
ReJim
őstag
délután 1óra körül adtam meg magam az álomnak, és majdnem sikerült üvegpohárral a kezemben, a székben alaludnom...
na mind1.
szóval boci még1szer köszi, hogy ott lehettünk, és hogy ilyen jól érezhettük magunkat
mikor lesz a következő?
ezt az üzenetet délután keztem el írni![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
szóval képeket még nem raktam fel, de talán nem is olyan nagy gond. nem sikerültek valami jól..
[Szerkesztve] -
zsiga667
addikt
Azért a siófoki kitérő vicces volt...
Meg a körforgalom... 
Végre végeztem a gépem összeszerelésével, és sikerült a netet is visszahoznom Charlie minden mesterkedése ellenére. Asszem tolok este egy kis COD-t online, aztán alszom kedd reggelig.
A party nagyon jó volt, azt kell mondjam jobban élveztem még a két ''saját szervezésű'' partimnál is. Le a kalappal; Boci, Isten vagy.
A társaság is nagyon jó volt, hülyeség + TK ami a csövön kifér.
(Na meg egyeseknél egy kis wallhack...
)
Ja és PPeter élőben mégnagyobb barom mint amilyennek képzeltem.
-
tomi_mod
aktív tag
Heh képes vagyok sétálás közben elaudni

Nah azért ennyire nem vészes a helyzet...
Mint első Lan résztvevő eddig csak hallottam milyen a ''LAN-gulat''...tuti királyságos!! A CS jött be a legjobban
Boci még1x köszi, hogy összehoztad
-
Yaye
őstag
válasz
kamikaze boci
üzenetére
Mein Kommandant, igazi szibériai körülmények között, országos hófúvásban sikeresen hazaszállítottam a parti élharcosait, minden és mindenki egyben.
Sajnos nem tudtam elköszönni tőled, mert mire visszamentem a kocsitól, igazi mizantróp módjára magadra zártad a nagykaput.
Szóval csak így hsz-ben: grat, és kösz mindent, különösen hogy magad egy polyfoamon húztad meg magad míg én az ágyadon hortyogtam... Egy szó mint száz: két hét múlva megyünk újra, addig szerezz még egy szobát!
Most pedig súlyos alváshiánnyal küszködve elmegyek Chris Rea búcsúkoncertre
-
Gazala
aktív tag
Nagyon jól éreztem magam a partyn. Nagyon köszönöm Bocinak, hogy létrehozta ezt a lan-t és persze mindenkinek, hogy megteremtették azt a felejtethetlen hangulatot

-
kamikaze boci
őstag
Eindult a BP különítmény, remélem, hogy nem kell rénszarvasokat szociális bűnözniük, hogy haza is érjenek.

szerk.: online közvetítés vége
[Szerkesztve] -
charlie_hu
aktív tag
reggel, Rejim kinéz az ablakon: (esik a hó)
''Átlanoztuk az egész nyarat!'' -
tomi_mod
aktív tag
''már vagy 4 órája játszunk a Quake-el, ja vagy lehet hátrefelé is menni...''
Rosszabbul lövök mint Chuck Norris!
[Szerkesztve] -
tomi_mod
aktív tag
''ki van DUCK nick-kel??? ja az a fejlövés''
-
ReJim
őstag
a lanparty zajlik, a hálózat kiépítve, jelenleg zsiga gépét pakolják boci házába

délután felé lesznek képek a kábelgubancról...
-
PPeter
addikt
válasz
kamikaze boci
üzenetére
Uramatyám
Dínós kurzor! 
De jöjjön a lényeg!
Boci bácsi, a gépem és az öcsém (utóbbi a kevésbé értékes
) úton vannak Yaye übertranszportführer jóvoltából. A gépemet feltétlenül vigyázva állítsátok üzembe, nehéz dög szegény. Remélhetőleg a tápkábelek és molexcsatik kibírják szétcsúszás nélkül az utat, kérlek segíts az öcsémnek, ha bekapcsoláskor valami gikszer lenne. Örülnék, ha gép oldalát levennétek (először a tetejét kell, utána az oldalát
, még mielőtt szétbaltázod mély bölcsességedben) és megkukkolnád, hogy megy-e a Zalman hűtő a procin és a hűtés az X800XT-n, nem szeretném, ha széjjelfőzné a kistesó a gépemet amíg leérek. A ház oldalának levételekor csak óvatosan, KURVA sok kábel van benne, érdemes a molexeket utazás után jól átnyomkodni, hogy biztosan minden patent. Köszi és délután érkezem! Küldtem le egy zacskó UTP kábelt (de ezek majd kellenek is vissza, nem ám elsinkófálni
) és egy teljes szerszámkészletet is a hátizsákomban, ha valami kell még (kábel, switch, hub, valamilyen játék, program, akármi) akkor szólj és viszem. -
kamikaze boci
őstag
Most nézem Gergő gépét, egy sárga meg egy zöld dinoszaurusz a kurzor amikor tölt
majdnem leestem a székről a röhögéstől
Vírus definíciós adatbázis utoljára frissítve:2002.02.27, ez megint betett

[Szerkesztve] -
tomi_mod
aktív tag

na megyek ZZzzzzzz -
tomi_mod
aktív tag
De azt Boci lemezéről próbáltad?...mert nekem van egy kölcsönkapott diskem...azon is iso-ban van és feltelepítve elindul...vagy???
----------------------
Na szóval JSF-hez nincs normális no_cd, de megy anélkül is...kiabál ugyan, hogy aggyá lemezt, de elindul nélküle és -csak- Multiban lehet nyomni. 380 mega asszem
S4x4 kilőve mert megnéztem és max 4 játékos mehet egyszerre
MercB TR-et viszont egy gépre fullosan kell telepíteni ahol is indításhoz kell cd/image ez lesz a Host...viszont a többi gépnél alapból választható no_cd-s multi telepítés
pecs kell hozzá mert rühelli az új vidkarikat...ezt letöltöttem a gamma 390 a pecs 4 megát rak fel -
tomi_mod
aktív tag
nálam lesznek madzagok 3db, de csak 3m-sek ez talán elég valahogy az 5m-set nem találtam az irodában, visezk még 220 tápkábelt a saját szükségleten kívül 2db-ot, egy 5-ös elosztót...egy tartalék vidkarit, hálókártyát, -hangkártyát is ha valakinek pont az döglene be...nekem van integrált, így kiszehető- és még lesz egy P4 táp is a tatyimban.
Gamma ügyben feltettem mindent Boci lemezéről futnak is...asszem a CS lesz az én világom
És az ígéreteknek megfelelően készülök pár ''lemezzel'', most mentegetek image-be...
-a NO_CD dolgot még tesztelem rajtuk, de talán nem lesz zűt
Joint Strike Fighter: repülős ha valakinek lesz kedve egy kis dogfight-hoz![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
M-Truck: Mercedes Benz Truck Racing, no comment
és Screamer 4x4 magyar fejl. terepjárós autós progi
Jah és van működő FaltOut1-em...sztem legyen ez az egyik autós, meg a repcsis...de persze viszem a többit is HA
Tomi -
kamikaze boci
őstag
asztalokat nem tudtam onnan szerezni, ahonnan terveztem, úgyhogy most a dédi asztalát is kénytelen voltam lenyúlni

-
charlie_hu
aktív tag
Mindenkó JÓ HOSSZÚ utp kábelt (lehetőleg patchet) hozzon magával!! vagy a leghosszabbat ami otthon található....
boci üzeni, hogy mindenki fogyózzon
szerk.: két kábelt is lehet hozni! (hátha valakinek nincs/elfelejti/rossz/stb...)
[Szerkesztve] -
Gazala
aktív tag
körübelül meddig tart a mulatság? a kezdő időpontot köszönöm!
-
zsiga667
addikt
válasz
kamikaze boci
üzenetére
OK, akkor viszem azt is.

Ágy? Milyen ágy? Ha olyan fajta ágy amiben aludni akarsz majd holnap este akkor gyorsan verd ki a fejedből, lanpartyn nem alszunk.
Aki elalszik annak minimum leszedjük az XP-t a gépéről és felhúzunk egy 3.1et a helyére... 
-
kamikaze boci
őstag
10 körül jöhetsz nyugodtan

zsiga667: egér jöhet, ha más nem alkatrésznek (bár most próbálom kimosni az agyamból a megrázó tegnap éjszakát)
11-en leszünk, de sok jó ember kis helyen is (eredetileg 8 volt a terv). A placcot már építgetjük, de van, ami reggelre marad, például az ágyam
-
kamikaze boci
őstag
10 körül jöhetsz nyugodtan

zsiga667: egér jöhet, ha más nem alkatrésznek (bár most próbálom kimosni az agyamból a megrázó tegnap éjszakát)
11-en leszünk, de sok jó ember kis helyen is (eredetileg 8 volt a terv). A placcot már építgetjük, de van, ami reggelre marad, például az ágyam
-
zsiga667
addikt
Lassan nekiállok bedobozolni a gépet az útra (még egy-két órát leszek kb online), ha van valami telefonon elértek, a számomat mindjárt beírom az adataimhoz. (Ha nem veszem fel, még véletlenül se hagyjatok hangüzenetet ugyanis nem tudom a hangpostám kódját.
De SMS-t tudok fogadni.
)
Yaye: Akkor fél7 körül jársz errefelé? A cím ugye megvan még (priviben átküldtem, térképpel együtt)? Ha ideérsz csörgess meg, ha eltévedtél akkor is.
Boci: Viszek három egeret is (MS Wheel Optical, MS 4.0A, LoLgi MX1k), lesz mit tesztelni két fejlövés között.
Ja és ha kell, tudok adni egy félhalott (bal gomb...) 4.0A-t a gyűjteménybe ha még esetleg nem lenne. -
-
Gazala
aktív tag
akkor majd egy teljesen elfgadott időpontot írjtok le, nem akarok hivatlan vendég lenni

-
Yaye
őstag
válasz
kamikaze boci
üzenetére
Azért is kihúzok belőled egy választ. Kell r9200 vagy gf6600 PCi-X ? Azért kell tudnom mert ha nem, akkor nem szerzem kölcsön őket.
-
tomi_mod
aktív tag
Na látom az egerek felvették a harci alakzatot!
Majd Ace Ventura stílusban közlekedünk
A gammákat felpakoltam de kipróbizni majd csak ma délután...Zsiga ötlete nyomán pedig viszek pár gyorsan telepíthető retro gamét...ha találok hozzájuk no_cd pecst
Rejim: a telószámom elvileg megvan Neked, de elküldöm priviben, aztán elég csak csörrentened 1et -
kamikaze boci
őstag
Így hajnaltájt borzalmas felismerés kezd formálódni az agyamban (muhahahaha): valahol még vannak egerek a házban, mert az egyik kedvencemet nem találom. Ez azt is jelenti, hogy nincs elég hely a vitrinekben. De a fürdőtől az ágyig már szabad az út, mára befejeztem. (Nincs vége, csak ha bevégzed, muhahaha)
-
Yaye
őstag
válasz
zsiga667
üzenetére
Fúúúúújjj, abcug! Mit képzelsz? Majd viszem neked a c466-omat, azzal kell nyomulnod. Még hogy 3000+, hogy mik vannak...

Na joccakát mindenkinek (Boci szerintem még mindig bomlott elmével és hisztérikus kacaj közepedte próbálja kibontani a zergjei gordiuszi madzagtömegét), holnap partitájm! -
zsiga667
addikt
-
ReJim
őstag
válasz
kamikaze boci
üzenetére
benézek olyan 4körül, ugyis arra megyek...
(megnézem a terepet
)
apropó felcsaptam az ablakokat, meg raktam rá q3-at
most is azzal nyomultam: de a botok mindig meghalnak, mikor ugrás közben arra fordulok, az egészet egy ilyen piros csík nyaláb, és fura hang kíséri....
ez valami bug? (vagy tényleg nem leszek a legnoobab)
yaye:
ez végülis retró lannak indult, szóval nem használhatsz 2ghz-es vagy feletti procit. ha ilyet hozol, azt rituálissan lesarkazzuk...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- YouTube
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4397
- Apple iPhone 13 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- MSI GeForce RTX 3090 VENTUS 3X OC 24GB GDDR6X 384bit
- iPhone 13 128Gb 100%(1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook 5-6. gen gar.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Ja, hogy fölébredtél?

![[kép] [kép]](http://www.burn.hu/private/photos/20060304_party/DSC01672_resize.jpg)
![[kép] [kép]](http://www.burn.hu/private/photos/20060304_party/DSC01679_resize.jpg)
![[kép] [kép]](http://www.burn.hu/private/photos/20060304_party/DSC01681_resize.jpg)
![[kép] [kép]](http://www.burn.hu/private/photos/20060304_party/DSC01687_resize.jpg)
![[kép] [kép]](http://www.burn.hu/private/photos/20060304_party/DSC01695_resize.jpg)

) és pár klasszik multiplayer gaméval (Wizard of Wor!!), az volna az igazi nagyképernyős retro móka.