Új hozzászólás Aktív témák
-
Tonti
tag
ez pc-n lesz?
-
syC
addikt
Lesz még mini lan?
-
kilizsima
tag
-
Yaye
őstag
válasz
zsiga667 #251 üzenetére
Mosmár bejött nekem is (hiba az én készülékemben..). Nagyon komoly, ha ez élőben is így néz majd ki...
Nekem az első verzió is tetszett, a class based sztájl miatt szvsz finomabb az alapötlet mint a cs-nél, kár hogy épp a leghülyébb játékmóddal próbáltad megetetni a néppel
[Szerkesztve] -
zsiga667
addikt
Hölgyeim és uraim, fiúk és lányok, megtaláltam a tökéletes fungame-et a következő partyra, ami remélhetőleg már erősen szerveződik Boci Mester agyában. Tehát erről lenne szó: [link]
-
parandroid
félisten
Kedves Szombathelyi Kollégák,
Lenne-e kedvetek esetleg: [link]?
Mindenkit szeretettel várunk, a helyszín szervezését a helyi erők megoldják, a pontos időpont még a Budapesti vendégjátékosok visszajelzésének függvényében változhat.
p -
tomi_mod
aktív tag
válasz
kamikaze boci #243 üzenetére
Lehet enyém a patch, 2 db 3m-eset meg egy 5-set vittem, fekete csatikkal...nem néztem meg nekem hiányzik-e vmelyik...de nem érdekes nálam ez fogyóeszköz
Viszont az általad írt diskem lehet ott maradt... -
zsiga667
addikt
Kicsit visszaolvasgattam a topicot, és belefutottam ebbe a hsz-be: [link].
Valóban, így képen még durvább feje van Pzetornak.ROFL
-
zsiga667
addikt
válasz
kamikaze boci #243 üzenetére
A pisztácia meg a chips megtette a hatását, még most is ki van száradva a szám.
Az agymosás szintén...
Legközelebb azt se felejtsd el hogy egyrészt kell sör, másrészt meg CS közben folyamatosan adagolni kell belém a Becherovkát, mert úgy tűnik az hozta meg a skillt az éjszaka közepén.
És mégegyszer -
kamikaze boci
őstag
Örülök, hogy egészben haza értetek, és én köszönöm mindenkinek, hogy eljött. Külön köszönet neked Nagy Arcformátor, hogy ilyen állapotban is bevállaltad a szállítást, és amint hallom, színezted az utazást, hogy emlékezetes maradjon mindenki számára
Remélem, hogy mindenkinek kellően dagadt a nyelve a chipstől és a pisztáciától, és reggel ugyanaz a kellemes agymosás érzet töltötte el, ami engem is.
A következő alkalomra gyűjtöttem a tapasztalatokat: több csoki kell, és még legalább két ember elfért volna.A pusztítás sokkal kisebb volt, mint amire számítottam, sehol egy felszedett parkettacsík, szekrény alá söpört törött sörösüveg, bomló emberi maradványok...
Maradt nálam (legalább) egy patch kábel, beadtam a menhelyre, a gazdi majd jelentkezzen érte. Bár, jövő hétvégén úgyis rendezem a következőt, addig maradhat is. -
ReJim
őstag
délután 1óra körül adtam meg magam az álomnak, és majdnem sikerült üvegpohárral a kezemben, a székben alaludnom...
na mind1.
szóval boci még1szer köszi, hogy ott lehettünk, és hogy ilyen jól érezhettük magunkat
mikor lesz a következő?
ezt az üzenetet délután keztem el írni
szóval képeket még nem raktam fel, de talán nem is olyan nagy gond. nem sikerültek valami jól..
[Szerkesztve] -
zsiga667
addikt
Azért a siófoki kitérő vicces volt...
Meg a körforgalom...
Végre végeztem a gépem összeszerelésével, és sikerült a netet is visszahoznom Charlie minden mesterkedése ellenére. Asszem tolok este egy kis COD-t online, aztán alszom kedd reggelig.
A party nagyon jó volt, azt kell mondjam jobban élveztem még a két ''saját szervezésű'' partimnál is. Le a kalappal; Boci, Isten vagy.
A társaság is nagyon jó volt, hülyeség + TK ami a csövön kifér.(Na meg egyeseknél egy kis wallhack...
)
Ja és PPeter élőben mégnagyobb barom mint amilyennek képzeltem. -
tomi_mod
aktív tag
Heh képes vagyok sétálás közben elaudni
Nah azért ennyire nem vészes a helyzet...
Mint első Lan résztvevő eddig csak hallottam milyen a ''LAN-gulat''...tuti királyságos!! A CS jött be a legjobban
Boci még1x köszi, hogy összehoztad -
Yaye
őstag
válasz
kamikaze boci #235 üzenetére
Mein Kommandant, igazi szibériai körülmények között, országos hófúvásban sikeresen hazaszállítottam a parti élharcosait, minden és mindenki egyben.
Sajnos nem tudtam elköszönni tőled, mert mire visszamentem a kocsitól, igazi mizantróp módjára magadra zártad a nagykaput.
Szóval csak így hsz-ben: grat, és kösz mindent, különösen hogy magad egy polyfoamon húztad meg magad míg én az ágyadon hortyogtam... Egy szó mint száz: két hét múlva megyünk újra, addig szerezz még egy szobát!
Most pedig súlyos alváshiánnyal küszködve elmegyek Chris Rea búcsúkoncertre -
Gazala
aktív tag
Nagyon jól éreztem magam a partyn. Nagyon köszönöm Bocinak, hogy létrehozta ezt a lan-t és persze mindenkinek, hogy megteremtették azt a felejtethetlen hangulatot
-
kamikaze boci
őstag
Eindult a BP különítmény, remélem, hogy nem kell rénszarvasokat szociális bűnözniük, hogy haza is érjenek.
szerk.: online közvetítés vége
[Szerkesztve] -
charlie_hu
aktív tag
reggel, Rejim kinéz az ablakon: (esik a hó)
''Átlanoztuk az egész nyarat!'' -
tomi_mod
aktív tag
''már vagy 4 órája játszunk a Quake-el, ja vagy lehet hátrefelé is menni...''
Rosszabbul lövök mint Chuck Norris!
[Szerkesztve] -
tomi_mod
aktív tag
''ki van DUCK nick-kel??? ja az a fejlövés''
-
ReJim
őstag
a lanparty zajlik, a hálózat kiépítve, jelenleg zsiga gépét pakolják boci házába
délután felé lesznek képek a kábelgubancról... -
PPeter
addikt
válasz
kamikaze boci #229 üzenetére
Uramatyám
Dínós kurzor!
De jöjjön a lényeg!
Boci bácsi, a gépem és az öcsém (utóbbi a kevésbé értékes) úton vannak Yaye übertranszportführer jóvoltából. A gépemet feltétlenül vigyázva állítsátok üzembe, nehéz dög szegény. Remélhetőleg a tápkábelek és molexcsatik kibírják szétcsúszás nélkül az utat, kérlek segíts az öcsémnek, ha bekapcsoláskor valami gikszer lenne. Örülnék, ha gép oldalát levennétek (először a tetejét kell, utána az oldalát
, még mielőtt szétbaltázod mély bölcsességedben) és megkukkolnád, hogy megy-e a Zalman hűtő a procin és a hűtés az X800XT-n, nem szeretném, ha széjjelfőzné a kistesó a gépemet amíg leérek. A ház oldalának levételekor csak óvatosan, KURVA sok kábel van benne, érdemes a molexeket utazás után jól átnyomkodni, hogy biztosan minden patent. Köszi és délután érkezem! Küldtem le egy zacskó UTP kábelt (de ezek majd kellenek is vissza, nem ám elsinkófálni
) és egy teljes szerszámkészletet is a hátizsákomban, ha valami kell még (kábel, switch, hub, valamilyen játék, program, akármi) akkor szólj és viszem.
-
kamikaze boci
őstag
Most nézem Gergő gépét, egy sárga meg egy zöld dinoszaurusz a kurzor amikor tölt
majdnem leestem a székről a röhögéstől
Vírus definíciós adatbázis utoljára frissítve:2002.02.27, ez megint betett
[Szerkesztve] -
tomi_mod
aktív tag
na megyek ZZzzzzzz -
tomi_mod
aktív tag
De azt Boci lemezéről próbáltad?...mert nekem van egy kölcsönkapott diskem...azon is iso-ban van és feltelepítve elindul...vagy???
----------------------
Na szóval JSF-hez nincs normális no_cd, de megy anélkül is...kiabál ugyan, hogy aggyá lemezt, de elindul nélküle és -csak- Multiban lehet nyomni. 380 mega asszem
S4x4 kilőve mert megnéztem és max 4 játékos mehet egyszerre
MercB TR-et viszont egy gépre fullosan kell telepíteni ahol is indításhoz kell cd/image ez lesz a Host...viszont a többi gépnél alapból választható no_cd-s multi telepítés
pecs kell hozzá mert rühelli az új vidkarikat...ezt letöltöttem a gamma 390 a pecs 4 megát rak fel -
tomi_mod
aktív tag
nálam lesznek madzagok 3db, de csak 3m-sek ez talán elég valahogy az 5m-set nem találtam az irodában, visezk még 220 tápkábelt a saját szükségleten kívül 2db-ot, egy 5-ös elosztót...egy tartalék vidkarit, hálókártyát, -hangkártyát is ha valakinek pont az döglene be...nekem van integrált, így kiszehető- és még lesz egy P4 táp is a tatyimban.
Gamma ügyben feltettem mindent Boci lemezéről futnak is...asszem a CS lesz az én világom
És az ígéreteknek megfelelően készülök pár ''lemezzel'', most mentegetek image-be...
-a NO_CD dolgot még tesztelem rajtuk, de talán nem lesz zűt
Joint Strike Fighter: repülős ha valakinek lesz kedve egy kis dogfight-hoz
M-Truck: Mercedes Benz Truck Racing, no comment
és Screamer 4x4 magyar fejl. terepjárós autós progi
Jah és van működő FaltOut1-em...sztem legyen ez az egyik autós, meg a repcsis...de persze viszem a többit is HA
Tomi -
kamikaze boci
őstag
asztalokat nem tudtam onnan szerezni, ahonnan terveztem, úgyhogy most a dédi asztalát is kénytelen voltam lenyúlni
-
charlie_hu
aktív tag
Mindenkó JÓ HOSSZÚ utp kábelt (lehetőleg patchet) hozzon magával!! vagy a leghosszabbat ami otthon található....
boci üzeni, hogy mindenki fogyózzon
szerk.: két kábelt is lehet hozni! (hátha valakinek nincs/elfelejti/rossz/stb...)
[Szerkesztve] -
Gazala
aktív tag
körübelül meddig tart a mulatság? a kezdő időpontot köszönöm!
-
zsiga667
addikt
válasz
kamikaze boci #215 üzenetére
OK, akkor viszem azt is.
Ágy? Milyen ágy? Ha olyan fajta ágy amiben aludni akarsz majd holnap este akkor gyorsan verd ki a fejedből, lanpartyn nem alszunk.Aki elalszik annak minimum leszedjük az XP-t a gépéről és felhúzunk egy 3.1et a helyére...
-
kamikaze boci
őstag
10 körül jöhetsz nyugodtan
zsiga667: egér jöhet, ha más nem alkatrésznek (bár most próbálom kimosni az agyamból a megrázó tegnap éjszakát)
11-en leszünk, de sok jó ember kis helyen is (eredetileg 8 volt a terv). A placcot már építgetjük, de van, ami reggelre marad, például az ágyam -
kamikaze boci
őstag
10 körül jöhetsz nyugodtan
zsiga667: egér jöhet, ha más nem alkatrésznek (bár most próbálom kimosni az agyamból a megrázó tegnap éjszakát)
11-en leszünk, de sok jó ember kis helyen is (eredetileg 8 volt a terv). A placcot már építgetjük, de van, ami reggelre marad, például az ágyam -
zsiga667
addikt
Lassan nekiállok bedobozolni a gépet az útra (még egy-két órát leszek kb online), ha van valami telefonon elértek, a számomat mindjárt beírom az adataimhoz. (Ha nem veszem fel, még véletlenül se hagyjatok hangüzenetet ugyanis nem tudom a hangpostám kódját.
De SMS-t tudok fogadni.
)
Yaye: Akkor fél7 körül jársz errefelé? A cím ugye megvan még (priviben átküldtem, térképpel együtt)? Ha ideérsz csörgess meg, ha eltévedtél akkor is.
Boci: Viszek három egeret is (MS Wheel Optical, MS 4.0A, LoLgi MX1k), lesz mit tesztelni két fejlövés között.Ja és ha kell, tudok adni egy félhalott (bal gomb...) 4.0A-t a gyűjteménybe ha még esetleg nem lenne.
-
-
Gazala
aktív tag
akkor majd egy teljesen elfgadott időpontot írjtok le, nem akarok hivatlan vendég lenni
-
Yaye
őstag
válasz
kamikaze boci #208 üzenetére
Azért is kihúzok belőled egy választ. Kell r9200 vagy gf6600 PCi-X ? Azért kell tudnom mert ha nem, akkor nem szerzem kölcsön őket.
-
tomi_mod
aktív tag
Na látom az egerek felvették a harci alakzatot!
Majd Ace Ventura stílusban közlekedünk
A gammákat felpakoltam de kipróbizni majd csak ma délután...Zsiga ötlete nyomán pedig viszek pár gyorsan telepíthető retro gamét...ha találok hozzájuk no_cd pecst
Rejim: a telószámom elvileg megvan Neked, de elküldöm priviben, aztán elég csak csörrentened 1et -
kamikaze boci
őstag
Így hajnaltájt borzalmas felismerés kezd formálódni az agyamban (muhahahaha): valahol még vannak egerek a házban, mert az egyik kedvencemet nem találom. Ez azt is jelenti, hogy nincs elég hely a vitrinekben. De a fürdőtől az ágyig már szabad az út, mára befejeztem. (Nincs vége, csak ha bevégzed, muhahaha)
-
Yaye
őstag
válasz
zsiga667 #202 üzenetére
Fúúúúújjj, abcug! Mit képzelsz? Majd viszem neked a c466-omat, azzal kell nyomulnod. Még hogy 3000+, hogy mik vannak...
Na joccakát mindenkinek (Boci szerintem még mindig bomlott elmével és hisztérikus kacaj közepedte próbálja kibontani a zergjei gordiuszi madzagtömegét), holnap partitájm! -
zsiga667
addikt
-
ReJim
őstag
válasz
kamikaze boci #193 üzenetére
benézek olyan 4körül, ugyis arra megyek...
(megnézem a terepet)
apropó felcsaptam az ablakokat, meg raktam rá q3-atmost is azzal nyomultam: de a botok mindig meghalnak, mikor ugrás közben arra fordulok, az egészet egy ilyen piros csík nyaláb, és fura hang kíséri....
ez valami bug? (vagy tényleg nem leszek a legnoobab)
yaye:
ez végülis retró lannak indult, szóval nem használhatsz 2ghz-es vagy feletti procit. ha ilyet hozol, azt rituálissan lesarkazzuk...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Home server / házi szerver építése
- Xbox tulajok OFF topicja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen program, ami...?
- Asztalos klub
- További aktív témák...
- Eladó Xiaomi Mi Air Purifier 3C okos légtisztító ár alatt
- Kingston FURY Renegade KF426C15RBK2/64 (128GB KIT)
- Újszerű Samsung Galaxy Tab S8 5G (128GB) 1 ÉV Garancia!
- Csere-Beszámítás! Garancia! Steam Deck OLED 1TB Kézikonzol!
- Csere-Beszámítás! Garancia! Steam Deck LCD 512GB + 256GB Ajándék Micro SD Kártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B150M i5 7400 16GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB BitFenix NOVA MESH 400W
- Honor 200 Pro 12/512GB Szép állapot! Jótállás: 2027.08.12.-ig
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest