Új hozzászólás Aktív témák

  • convar

    csendes tag

    válasz Csupingo #58866 üzenetére

    Ez nekem is bevált! :)) :DD :C :R :R :R Tényleg kimondhatatlan a hálám. Íme, a jelenlegi, immáron helyreállt helyzet :D:D:D

    Vagyis, pontosabban először igazából ez sem volt teljes sikertörténet :D Uis ezzel a módszerrel nekem "csak" azt sikerült elérnem, hogy pl. az uBlock Origin újra telepíthető lett (hát nekem is kész horror volt 4 napon keresztül reklámblokkoló nélkül böngészni). Viszont a Classic Theme Restorert (a továbbiakban: CTR) ez se hozta vissza.

    Viszont akkor most jön a lényeg, akinek hozzám hasonlóan a fenti módszer sem hoz vissza minden kieget! Mert hirtelen felindulásból, ill. végső elkeseredésemben azt találtam ki, hogy hamár volt az a extensions.json átirogatós módszer is, hogy mondom tényleg megnézem már hogy a többi immáron "meggyógyult" kiegemnél mik azok az értékek. És azt találtam hogy a CTR-é egyedül még mindig más értékekkel bír mint a többié. Hát nosza, mondom akkor átírom manuálisan a CTR-ét is, egy életem egy halálom :D És siker!

    Tehát, mostmár tényleg maga a lényeg: tehát akinek a fenti módszer sem hoz vissza minden kieget, az először is zárja be a FF-t, majd nyissa meg TC-ben F4-gyel a extensions.json fájlt (mindenekelőtt azért term. másoljon át vhova belőle egyet, biztos ami biztos!), és nézze meg, hogy az összes helyen az appDisabled érték false-on legyen, és az összes signedState pedig 2-n! Majd nyissa meg a FF-t, és a Kiegészítőkezelőben még egyszer tiltsa le majd engedélyezze vissza a kieget.

    Ezeknek így összességében szerintem már tényleg működniük kell mindenkinél.

    Kieg.: nekem amúgy amit a link végefelé írnak, hogy "Then in the browser console Ctrl+Shift+J you run the following two lines:

    Components.utils.import("resource://gre/modules/addons/XPIProvider.jsm");
    XPIProvider.verifySignatures();
    "

    Az nem is jött össze, mert az én konzolomban nem is voltak ilyen sorok. De szerencsére ezen aztán végülis nem múlt semmi.

    [ Szerkesztve ]

    Beszélt nyelvek: magyar, és csak a magyar!!!!

Új hozzászólás Aktív témák