Új hozzászólás Aktív témák
-
Aws
csendes tag
na ja! de ha hagyom futni 65 fokon az élettartamát az elvben nem csökkenti nem? ( az everest azt írja hogy max 66°C legyen a hőmérséklete de én már láttam 74-en is ''simán'' menni ( azért idézőjel mert kb. fél percig ment így , amíg megláttam mert utána egyből kapcsoltam ki és szedtem szét a gépet hogy mi a f*** baja van már megint!
-
Aws
csendes tag
elfordítva nem illik bele a foglalatba! és nem vágom hogy lehetne megoldani a hűtő ''talpának'' az ''elfordítását'' de szerintem sehogy! azért megköszönném ha megkérdeznéd! ja meg a fórumokon olvastam valami polírozásról, ami javítja a teljesítményt és a ph-n megtalálható a teljes leírás, de én beírtam mindenhova ( keresőbe, meg mindenbe) de sehol nem találom! tehát ha tudsz róla vlm-t akkor légysz! kösz!!!
-
Aws
csendes tag
és hogy az jót tesz-e neki?
-
Aws
csendes tag
elolvastam az összeset, de egyiken sem írják hogy mennyre kéne hűtenie a cuccnak! ezt nem tudod véletlenül? ja meg hogy a prescotott járathatom-e 65 fokon?
-
Aws
csendes tag
oh! kösz én ezeket valahogy nem vettem észre

-
Aws
csendes tag
bocsi Gigabyte 1100-as
-
Aws
csendes tag
hát az lenne a helyzet hogy nekem van egy aerocool ht-101 esem és egy gigabyte 110-as alaplapom. ez eddig szép és jó és a kettőnek látszólag semmi köze egymáshoz - pedig nagyon is sok van!!!! -
tehát ebbe a lapkába csak úgy megy bele ez a hűtő, hogy a két venti nem a ''házon kívűlről'' és a RAM-ok tetejéről szívja a levegőt ( normál eset ), hanem a tápról és a videókártyáról. a táp hűtését már megoldottam egy kis ''moddingolással'', de mivel a táp és a hűtő között kb. 1mm-nyi hely van ezért innen nem túl sok levegő jut be (tudom: megoldás: nagyobb ház), ez edigg rendben de ettől még a videókátrya ott mard és azt semekkora házzal nem tudom arréb vinni!!!!!! hiába fordítom meg a hűtőt hogy a vga-ra fújja a meleget, mert így az lesz meleg + hiába veszem le a ház oldalát a kettő közt a levegő igencsak bennragad és ez így nem túl jó, mert így a vga-t sem tudom húzni. ( mondjuk a proci az húzva van 3.2@ 3.6 de így -nem tudom miért de szerencsére csak 1-2 fok eltérést mutat- a proci IDLE: 45 fok FULL: ( 2x elindítva a cpu burn ( HT miatt) 63-65 fok (inkább 65) és szerintem ez egy ilyen hűtővel elég sok!!! szóval ha tudtok segíteni valamit ( modding , bármi) akkor légyszi!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060 (ELKELT)
- Apple Airpods 4 (2026.12.30-ig Apple Garancia)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Strix B365 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

tehát ebbe a lapkába csak úgy megy bele ez a hűtő, hogy a két venti nem a ''házon kívűlről'' és a RAM-ok tetejéről szívja a levegőt ( normál eset ), hanem a tápról és a videókártyáról. a táp hűtését már megoldottam egy kis ''moddingolással'', de mivel a táp és a hűtő között kb. 1mm-nyi hely van ezért innen nem túl sok levegő jut be (tudom: megoldás: nagyobb ház), ez edigg rendben de ettől még a videókátrya ott mard és azt semekkora házzal nem tudom arréb vinni!!!!!! hiába fordítom meg a hűtőt hogy a vga-ra fújja a meleget, mert így az lesz meleg + hiába veszem le a ház oldalát a kettő közt a levegő igencsak bennragad és ez így nem túl jó, mert így a vga-t sem tudom húzni. ( mondjuk a proci az húzva van 3.2@ 3.6 de így -nem tudom miért de szerencsére csak 1-2 fok eltérést mutat- a proci IDLE: 45 fok FULL: ( 2x elindítva a cpu burn ( HT miatt) 63-65 fok (inkább 65) és szerintem ez egy ilyen hűtővel elég sok!!! szóval ha tudtok segíteni valamit ( modding , bármi) akkor légyszi!!!!