Aktív témák

  • Santiagain

    senior tag

    Köszönet TayRolnak a jóárasított 35-ösért! Ígérem, hamarosan következik egy alapos fókuszt teszt a kedélyek megnyugtatására/felborzolására. Addig is a "ferde saga" újabb fejezete.

    Bizonyára emlékeztek rá, hogy korábban írtam, ferde a D7000 segédrácsa. A Fóti úton ültek a gépemen újabb két hetet. Ezt a szakvéleményt kaptam:
    "A készülék hosszas tesztelése során sem tapasztalható hiba. Az eszköz a gyári előírásoknak megfelelően működik. Javasoljuk a LiveView használatát. Több készülékkel (D7000) összehasonlítva."

    Ez újfent elbizonytalanított. Hazaérve újabb tesztet csináltam. Szándékosan nem rajzoltam be az elkészült képre a középvonalat, rátok bízom a kérdés eldöntését; ferde vagy nem. Ha veszitek a fáradságot és megnézitek a képeket, kérem egy/két szóban válaszoljatok: Ferde avagy nem ferde.

    Ezt látom, ha belenézek a keresőbe (Bocs a minőségért, Canonnal készült. :) ):

    Ez pedig az elkészült kép:

    A második egy 3 vízszintmérővel szerelt állvánnyal, MF-el, expózsinórral és a javasolt LV használatával készült. A kép elkészülte után újra ellenőriztem a keresőt, nem mozdult-e el a gép. Mivel mindent dokumentáltam ezért kérésre további werk fotókat tudok küldeni.

    [ Szerkesztve ]

    http://allergiadesign.com - http://www.flickr.com/photos/santiagain/

Aktív témák