Új hozzászólás Aktív témák

  • keIdor

    titán

    válasz ÁdiBá #74912 üzenetére

    Nekem Galaxy S8-am van, sima, október óta, ami nem tetszik és egyik Samsungban sem tetszett, hogy belassul egy idő után, meg lassan jönnek az update-ek nagyon. Samsung sose volt szoftveresen a legjobb, mindig volt gyorsabb, fürgébb, bugmentesebb android nála. (imo)
    Sokkal lassabban reagál a YouTube is rajta, kell neki 1-2 másodperc mire pl. elfordul a kép 90°-al. Miért?

    Le kéne cserélni, csak nem tudom mire? Galaxy S9 nem nagy ugrás, meg most nem akarok pont emiatt Samsungot megint, amúgy S5, S9 kivételével az összes Galaxy S volt már nálam.:)

    Ami tetszik az nagy, Huawei P20 Pro tetszik, de nagy, OnePlus 6 is tetszik, de nagy, HTC U12+ is tetszik, de az is nagy... legyen iPhone 8? Az a baj, az a káva miatt visszalépés, bár biztos meg tudnám megint szokni. iPhone X már túl drága, meg elég prototípus szaga van, inkább akkor szeptemberben az iPhone X(2?).

    Szóval nem tudom... ami tetszik az nagy, direkt nem S8+ -t vettem annó...

    Ami igazából fontos, az a gyors működés, 2018-ban elvárnám, hogy fürge legyen egy telefon... meg a jó kamera, mert állandóan utazom és fényképezőgépet 2-3 éve már kiváltja nálam a telefon. Játszani nem játszok telefonon, szóval a hardver már majdnem mindegy. Aksiidő meg minél jobb, itt hasalnak el az iPhone-ok főleg.

    ¡GLORIA A LAS PLAGAS!

Új hozzászólás Aktív témák