Új hozzászólás Aktív témák

  • Lortech

    addikt

    válasz tildy #33284 üzenetére

    Pár hete utaztam metrón, felszállt valahol két ipse, mellettem álltak meg. Az egész kocsiban a sok közül a legalja embernek néztek ki, ápolatlan, mocskos, büdös, rosszarcú ember volt mind a kettő, nem szoktam nagyon nézegetni az embereket, később néztem csak végig rajtuk, és akkor vettem észre rajtuk a karszalagot.
    De ellenőrzött már ellenőrnő buszon szakadt, rózsaszín "zsizsegős tréningben", azt hittem kéregetni szeretne. Nem általánosítani akarok, mert találkozni sok, értelmesnek látszó BKV dolgozóval. De mivel nem ez a szakmák csúcsa, ezért az érdeklődés is alacsonyabb munkavállalói részről, így a minimum elvárt (szerk: van ilyen egyáltalán?) szint is a munkaadó részéről.

    Egyébként jogilag vsz. igazuk van, nekik az igazolvány meglétét kell ellenőrizniük, nem azt, hogy az igazolvány jár-e az illetőnek. Pl. lehet külföldi állampolgár is, akinek talán nem jár a magyar kedvezmény. Ha az ellenőr részéről _minimális_ empátia megvan, akkor soha nem olvashatnánk ilyen ügyről, de az általában hiányzik az ilyen unintelligens emberekből.

    És megjött közben az utcába a tollfelvásárló. :D

    [ Szerkesztve ]

    Thank you to god for making me an atheist

Új hozzászólás Aktív témák