Új hozzászólás Aktív témák

  • Tim82

    nagyúr

    válasz concret_hp #66204 üzenetére

    Két külön azonosító felület, de ugyanazokkal az ügyfélkapus bejelentkezési adatokkal kellene működnie a bejelentkezésnek.

    Ha azt kaptad, mint hibaüzenet, hogy "Sikertelen bejelentkezés! Kérjük, zárja, be a böngészőt, majd nyissa meg újra", akkor töröld a gyorsítótárat a böngésződben (lehetőleg "mindenkori" időtartamot beállítva) és szerintem még a sütiket is (ott csak a ".gov.hu"-s oldalakra vonatkozóan), vagy ha ezzel nem akarsz foglalkozni, akkor inkognitó/privát ablakot nyitva, abban jelentkezz be a tárhelyedre.*

    Ezt abszolút aláírom egyébként, hogy szar dolog, hogy így műxik/ez a megoldás, engem is meglehetősen tud bosszantani.

    Mondjuk ha a fenti helyett azt kapod, hogy "Nem megfelelő felhasználónév és jelszó! (...)", nos, akkor azért gondold át a sírást. :)

    * Amúgy az "ügyfélkapudra" (gondolom, a magyarorszag.hu-ra gondolsz) bejelentkezés nem előfeltétele annak, hogy elérd a tárhelyedet, tehát az első bejelentkezésed igazából felesleges. Vagy csak hívd be a magyarorszag.hu-t és kattints eleve a "Tárhely" menüpontra az oldal felső menüsorában, vagy eleve a tarhely.gov.hu oldalt nyisd meg. A kettő már 2017 vége óta szét van választva, erre amúgy figyelmeztet is a magyarorszag.hu-n a bejelentkezés után kiírt szöveg.

    "You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA

Új hozzászólás Aktív témák