Új hozzászólás Aktív témák

  • tildy

    nagyúr

    Moso-szaritogepben tud valaki jo tipust ajanlani? ( igen, miele szuper, de mocsok draga). Ugy nez ki a Samsung szervizelese nagyon gaz. Legalabb 8-szor volt kinn az elmult 5 evben szerelo, es a samsung cseszik ujra cserelni. Es szeritunk total oke, ha a szaritasnal azt irja ki fel oraig hogy egy perc van hatra ( szerintedm nem) Azt mar hlkan jegyzem meg hogy az ugyfelszolgalatos ilyet megengedett maganak, hogy tudom-e bizonyitani, hogy vagy 8x volt szervzelve ( mikor mondtam, ennyiszer volt kinn szerelo, mert mindig baja volt) siman letagadott egy 2016-os es egy 2017es javitast , es bar iden 4x voltak kinn, tavaly ketszer , naluk 5 van a rendszerben, mikozben a szerelo sosem adott papirt az elvegzett munkarol. Szoval rohej. Addig szerelik, amig... Juliusban lejr az 5 eves gari rola, szoval ki tudja meddig birja.
    Nem gondolkodunk kulon moso -szaritoban, ugyanis furdobe tilos rakni, a konybhaban meg konyhapult van folotte, ergo nincs hely ra.

    "Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

Új hozzászólás Aktív témák