Új hozzászólás Aktív témák

  • icecave

    nagyúr

    válasz Integra #2714 üzenetére

    Nem is mondtam vizes tisztítást,hanem ha figyeltél, szappanos vizet, utána pedig a Philips spray-t. Nyilván, a sima vizeshez hülye lennék hasonlítani, ezért nem is tettem. A másik dolog, hogy ha már neked van, akkor biztosan tudod az összetevőket, mert ugye én az eszközt nélkülözvén csak gyártom a levegőbe az elméleteket.
    Mindegy, kiszálltam, mert semmi kedvem bant kapni azért, mert - bár ezerszer jeleztem, hogy nem kötekedés, pusztán érdeklődés - valamire kíváncsi vagyok, csak az valakinek nem tetszik.

    TayRol: igen, biztosan nem kamu, nem is mondtam, a Panám is szépen megtisztult, de most váltottam, és a szappanos víz/philips spray kombóval is ugyanazt a hatást érem el. Így még mindig tartom magam ahhoz, hogy felesleges (szerintem) a külön tisztító egység.

    Integra: már Philips RQ1250-et használok, ezért is írtam, mert van összehesonlítási alapom (külön tisztítófolyadékos tisztítás vs. szappanos víz+spray), nem a levegőbe beszélek. Persze, Braun borotva/tisztítórendszer valóban nincs, így azzal nem tudom összehasonlítani.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák