Új hozzászólás Aktív témák

  • hito

    nagyúr

    válasz zmtTom #3678 üzenetére

    Alapvetően nem, de néhány dologban mégis jobb az iPhone. Sajnos amiben jobb, nekem pont fontos szempontok. A teljesség igénye nélkül:

    - az Iphone szinte az egyetlen készülék, aminek a tele lencséjéből is nyerhető raw fájl (1-2 Asus képes még erre, de az a hagyjuk kategória)
    - 4k 60fps (P20 Pro-ban 4k max 30fps, 60fps csak fHD-ban érhető el, gyatra minőség mellett. Nagyon jó volt az első szoftverben az 1080p 60fps minősége, de valamiért teljesen szétbarmolták sajnos az egyik frissítéssel)
    - manual videó beállítások, bitrate emelés. Ezek csak korlátozottan elérhetők android vonalon, mindenféle mókolás mellett. Kivétel az LG V széria. Ott van manual videó, viszont nincs tele lencse, csak a (számomra) buta wide
    - tele lencsére 1080p 60fps alatt is vált, ez P20 Pro-n nincs, csak fHD 30fps-nél és 4k-nál érhető el a tele lencse videófelvételnél

    Összességében a P20 Pro kamerájában jóval több potenciál van a 2x akkora szenzorméret és a 3x tele lencse miatt, de a fent említettek miatt nekem mégis most az iPhone többet kínál. Ezek persze egyedi igények, ha neked nem fontosak az említett dolgok, akkor inkább a P20 Pro-t ajánlom, én imádom, nehéz lesz elengedni.

    zsnorbi21: köszi, mindenképpen ki fogom próbálni.

    [ Szerkesztve ]

    Privátban nincs szakmai kérdés, vélemény, arra a fórum való.

Új hozzászólás Aktív témák