Új hozzászólás Aktív témák

  • KROK640

    veterán

    válasz Alusky #114579 üzenetére

    Ezzel nincs gond, amíg egy újépítésű házról van szó, és 2-3 évig van így. Nekem is volt ügyfelem akinek félkész házba kellett beköltözni (mégis tudott fizetni ha kellett), de pár év alatt kialakult.
    A másik ez a nagyi bútoros cucc, nyilván ott a szegénység is belejátszik, ósdi és nem menő, de végülis ha elél vele, akkor jó. Nekem is vannak 100 éves bútoraim (harmonikusan beillesztve a többi közé)

    Kreosanék : Ez borzalom, nem tudom mit bhaszott a kamerával de 1 percen belül a szemem is fájt meg a gyomrom is kavargott.A fura bajuszú kopasz csávó megolyan szinten irritáló, hogy már csak azért se nézném az egészet. Azt viszont láttam, hogy romhalmazokban tengetik a napjaikat. Bár úgy 20 éve nyugat EU-ban is divat, hogy a nyers téglafalat bevakolás helyett csak lefestik. Nekem sosem tetszett, mint ahogy a manapság nagy tiszteletnek örvendő "romkocsmák" is amik nekem szimplán csak lepukkantnak és igénytelennek tűnnek. Dealelnék velük simán, ha az árszabás is olyan lenne, de pont ezek a legdrágábbak.

    Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...

Új hozzászólás Aktív témák