Új hozzászólás Aktív témák

  • KROK640

    veterán

    válasz solena #32504 üzenetére

    4-5 kergető... az is szép :D Olyankor már vírus sem kell :DDD

    C2D fronton nekem éretlmezhetetlen a Celeron, amennyire emlékszem nem volt. A belépő volt az E2000-es széria, később jött az E1000-es (talán azt nevezték Celeronnak?) a 4000-es volt még alsó közép, mert a 6000-es már egyértelműen középkategória.
    Egyébként durva, hogy az egyes platformok/foglalatok csúcs prociai milyen drágák. A C2Q-k ára elképesztő, egy 4th gen I5-ös meg lazán legyorsulja és 3-4000ft-okért mennek. A C2Q-t meg legutóbb 15000+ -tól láttam. Tegnap vagy tegnap előtt láttam, hogy hirdetnek egy lapot egy 2nd gen I7-el 25 ezerért. Rákérdeztem, kiderült, hogy csak a proci(!) a 25 ezer, a lap mellé még külön pénz! Körülnéztem, és tényleg ennyi az ára ... :F :F
    Ehhez képest Tivadar a 17 ezres, majd ingyenes I7 3770-el igencsak jól járt.

    No igen, egy új Pentiumos géppel, netán egy 10100F alapú géppel járna a legjobban, de ennek az árától úgyis hátast dobna. Ezért gondoltam egy SSD-t meg minimum némi RAMot és egy jobb procit a gépébe, az is hatalmas gyorsulás lenne neki, és mégsem egy új gép árában... bár mire ezeket kicseréled és újra rakod a rendszert, a munkadíjjal együtt lesz már annyi :D

    Egy időben itt visszahozták simán, aztán szerencsére ahogy ránk kaptak, idővel úgy tűntek el. Volt amelyik képes volt eltörni/eltörni rajta valamit, hogy az úgy volt, és vegyük vissza. Na ezeket messzire elhajtottuk.

    pendrive visszaszerzés : itt van mellettem az asztalon. Simán visszakaptam. Bár alapból járt neki egy fertőtlenítés miután láttam, hogy újabban hol lakik Tivadar.
    De amúgy alapjában véve igazad van, mert ha belegondolok olyan 2016-17 felé volt 14db pendriveom 2db 4GB-os az összes többi 8-16GB. Most van 3db, két 16-os és egy 8-as, de ebből az egyik 16-ost 2020-ban Németországban vettem, tehát ha úgy nézem, az eredeti 14db-ból maradt 2db. (ezenkívül forgalomból kivonva van egy 1GB-os, mivel hibátlanul lehet olvasni róla mindent, de 2009 decembere óta nem lehet rá írni... időkapszula lett :) )
    Tároló dobozok :K

    [ Szerkesztve ]

    Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...

Új hozzászólás Aktív témák