Új hozzászólás Aktív témák

  • l4ci

    senior tag

    válasz ntglaci #9010 üzenetére

    Na akkor most elmesélem, hogy mi a baj a játékkal! A frissítés óta ugye elcseszték az assistokat! Ezért éreztem úgy, hogy az új McLaren még low assisttal is csúszkál, mintha taknyon csúszna. De mivel ennyire gáz lett a fék assist, kikapcsoltam, high-ról low-ra tettem a kormányt, 2-es érzékenységgel, és azóta így nyomok minden versenyt, ha oda kell figyelni!

    LeMans-on látom, hogy van még hova fejlődni, mert most még csak 2:46-2:47 időket tudok menni kikapcsolt fékkel, low assisttal megvolt a 2:40 is, de ez is nagy haladás, mert kezdem érezni a féktávokat, ha végre rendesen be tudom lőni, akkor tudni fogom hozni a régi időmet is.

    Viszont a McLaren széria végét is assist nélkül fejeztem be, és azt kell, hogy mondjam, hogy így sokkal élvezetesebb vezetni az autót, kevésbe csúszkál, mint assisttal! Ha már 2 éve játszol vele, akkor nagyjából tudnod kell már a féktávokat, hogy hol fékez a low assist, na ezeket kell kipróbálni, egy kicsit kitolni és máris ott vagy, ahol régen, sőt hamarasan még előrébb is.

    Összességében most már örülök, hogy elcseszték az irányítást assistokat, mert rákényszerített, hogy kapcsoljam ki őket és menjek végre érzésből. Annyi a hátránya, hogy ha most assist nélkül játszom, akkor nem lehet közben tv-t nézni, legalábbis nem olyan műsort, amire oda kell figyelni, mert hallani kell az autót, a motorhangot, a fékcsikorgást, szóval több odafigyelést igényel már egy LeMans is... :D

Új hozzászólás Aktív témák