Új hozzászólás Aktív témák

  • HUNited

    őstag

    válasz juve600 #11854 üzenetére

    A google alkalmazás instant fagyi (törölni nem szabad elvileg), ROM telepítés után azonnal. Több ilyen bloatware fos is hasonló sorson. Facebookot nem használok, se instát vagy hasonló baromságokat (ha akarom megnézem böngészőben).
    Chrome telepítve van mint nem blokkolt böngésző, ha valami nem megy az AdGuard által megfigyelt FireFoxban a blokkolások miatt, vagy a munkámból kifolyólag ellenőriznem kell valamit (online marketinges vagyok, webbel, SEO-val és PPC-vel foglalkozom) de szinte sosem használom, nem is fogyaszt többet 1%-nál.
    Youtube az már érdekesebb, az folyamatosan fut, és AdGuard blokkolgatja is rendesen, csak a mai napon (kevesebb mint 10 óra alatt) úgy hogy egy pillanatra sem néztem be rá, 109 alkalommal próbált kommunikálni amiből 61 hirdetés akart lenni. Valahogy le kéne korlátozni a háttérben futását (konkrétan tiltani kellene), de nem tudom a módját.

    Az a baj, hogy mivel rendszer szintű szűrést használok, minden aksi adatot AdGuardhoz kapcsol, csak akkor tudnám meg hogy melyik szívat, ha kikapcsolnám. Bár a legtöbb log a tűzfalban nem kikapcsolható dolgokhoz kapcsolódik: Play services, Android OS.

Új hozzászólás Aktív témák