Új hozzászólás Aktív témák

  • bexinho23

    őstag

    Valaki találkozott már ilyen jelenséggel?

    Legfrisebb gyári MIUI 12.1.1 van telepítve, teljesen újszerű a kijelző és a telefon is, mindig vigyáztam rá. Viszont amióta ez az új fw van rajta, azóta többször észrevettem, hogy az érintő panel nagyon nem érzékeny.
    Amikor a kezemben van, görgetek hüvelykujjammal, és sokszor meg sem mozdul. Próbálom más ujjal, azzal működik. Aztán egy darabig megint megy a hüvelykujjal, majd megint nem. Ezután másik ujjal sem megy elsőre, vagy éppen nem mindegy, hogy ujjam melyik felületével piszkálnám a képernyőt. Próbáltam ugyanazon a felületen a többi ujjal is, ahol éppen a hüvelykujjal nem működik, és érdekes, de elsőre másikkal sem működik...

    Mi a fenétől lehet ez? Nincs rajta fólia, nem volt sérülve sosem, nem ütődött meg. Lehet valahol szoftveresen az érzékenységen állítani? Megőrülök. Még ha nem is függ össze a két dolog, de nagyon bánom ezeket a frissítéseket. Mindig valamivel csak rosszabb lesz.

    Először a wifi tasker kapcsolást bukom (oké, ez android baromság), másodszor a nova mellett inaktiválódik a gesztusvezérlés (ez viszont már miui hülyesége), harmadszor az akkuidő rosszabb lesz, negyedszer meg ez... Hát én tényleg nem értem.

    Jah, és az ujjlenyomat olvasó ugyanolyan pocsék képernyőzár feloldáskor, mint hónapokkal ezelőtt. 3-5 próbálkozásra kapcsol csak be. Vagy hosszú ideig ott kell hagynom az ujjamat, bízva, hogy feléled. Ez azért is fura, mert bekapcsolt kijelzőnél pillanatok alatt érzékeli az ujjamat akár banki, akár jelszókezelő appnál kell használni az olvasót.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák