Új hozzászólás Aktív témák

  • Lordus

    senior tag

    válasz ZeCse #14411 üzenetére

    Sem a rootolástól, sem a miuihu-tól sem mástól nem kell megijedni.
    Én is csak használom, de nem akarok reklámokat látni, szeretnék smst küldeni úgy, hogy ékezetek is lehetnek benne... pl én ezért használok miuihu-t, root-tal.
    ez nem kókányolás. a miui létezése csak annak köszönhető, hogy nyitottság van, bele lehet nyúlni, lehet tökéletesíteni. a legtöbb miui felhasználó pont ezért használ miui rendszerű telefont...

    tehát ne keverjük a szezont a fazonnal, tudom, hogy már húzni is lehet a proceszort, meg ilyen kernel meg olyan rom... de alapól nem erről szól a miui. hanem a személyreszabás sokszínűségéről... S mivel Ázsia messze van és nem éppen a magyarok a fő vásárlók, ezért érthetően nem tesznek meg mindent a magyarokért. szerencsére az EU romok pont ezért vannak, "csak" annyi tökéletesítés van bennük, hogy itt Európában is maximálisan ki tudd használni a telefonod tudását.

    DIGITÁLIS NYOMTATÁS, DEKORÁCIÓ! Plakátok, matricák, járműdekor, molinó, zászló, öntapadó fólia, keretezett vászonkép, sajtófal, világítódoboz, tábla, plexi, szórólap, kiadvány, roll-up, pop-up, kiállítás, rendezvény, póló, stb.

Új hozzászólás Aktív témák