Új hozzászólás Aktív témák

  • orso0355

    őstag

    válasz lócitrom #6233 üzenetére

    Nézhetjük másik oldalról is. Az nekem nem igazán mérvadó vélemény, ha valaki azt írja "ez egy sz@r", vagy "a MIUI sz@r", "megbántam a vételt" meg ilyenek. Az érdemi vélemények, ilyenolyan tapasztalatok, szoftveres beállítások, stb. stb. nyilván sokkal érdekesebbek és használhatóbb információk, mint ezek. Nem véletlen, hogy az ilyesmikre megy a tromf, hogy bezzeg nekem bejön, és nálam működik, vagy ugyan nálam se megy a nemtommi, de engem meg nem zavar, mert azt a részét meg nem is használom.
    És hát valóban, szerintem (!) tudomásul kéne venni, hogy ennyi pénzért még így is jócskán többet és jobbat kapunk, mint amit az akár két-háromszorosába kerülő telefonok képesek nyújtani.

    Még valami: itt volt a teszt, itt a hatezer fórumhozzászólás, milliárd információval (és ez csak egyetlen fórum). Ha valaki ezek alapján se volt képes belőni, hogy akkor ez neki igen, vagy nem, és ezek után kezdi el szarozni, hát... Akkor tényleg nem a Xiaomi a hibás :D

    Én is mondhattam volna egyheti szenvedés után, hogy nem megy, és megbántam, mert az istennek se akart normálisan működni a karkötővel, de aztán jé, megoldódott, mert be lehetett állítani, a legtöbb hülyeségét ki lehet javítani, lehet rajta mókolgatni, végső esetben meg jelezni a megfelelő fórumokon, hogy igény van ilyen meg olyan fejlesztésre.

    Igaz, hogy ez nem rajongói fórum, hanem inkább technikai, tehát nem arról van szó, hogy itt kötelezően szeretni kell a készüléket, de azért végigolvasás után tényleg azt láttam, hogy 99%-ban bevált, a hibáival együtt szerethető és használható eszközről van szó. Nyilván aki ezeket a hibákat nem képes elfogadni, annak még számos lehetőség áll rendelkezésére, hogy jobb készüléket vegyen.

    :))

Új hozzászólás Aktív témák