Új hozzászólás Aktív témák
-
Lzolcsi
csendes tag
Öcsém kapott egy ilyen telefont, most pedig egy utángyártott USB-s adatkábelt hozzá. Leszedtem a My Pictures and Sounds progit, de nem igazán működik. Először szépen kiírja, hogy Sagem MyZ-5 ,de ha megpróbálok adatot átvinni, akkor egyből ''connection lost''. De egy másik programmal sikerült rácsatlakoznom, és az SMS-eket, contactokat látom is. viszont annak a multimedia managere meg azt írja, hogy a telefon nem támogatja a kép és hangátvitelt.
Ez mitől lehet? -
AS
félisten
Ja bocs..
My pictures and Sounds progit kell letölteni.. éa legujabat
Javaslom ide néz be itt biztos kapsz választ:
Legjobb sagem forum magyaroszágon!
Bővebben: link -
Lesliev
csendes tag
... up ... UP ...
-
Lesliev
csendes tag
T. Hölgyek Urak !
Nemrég vettem egy ilyen telót (lehet fikázni, de nekem tetszik ...), most ment lejjebb az ára a Vodánál, 25990,- .
Egy kérdésem lenne, ha valaki leírná a gyakorlati tapasztalatát, hogyan csatlakozott a telóval PC-hez, mennyibe fáj az adatkábel, milyen szoftver kell a PC-re, honnan lehet megszerezni, szóval az ezzel kapcsolatos infók érdekelnének.
Előre is köszi ... -
AS
félisten
válasz
liquidmoon #13 üzenetére
öö félre érteted
Tud videot és mp3 aac fájlokal is megbirkozik. -
Feljebb link !!
-
Noncsi
tag
A Vodafone oldalán már ott ez a teló!
-
AS
félisten
válasz
liquidmoon #9 üzenetére
khm.. azért nem mert tud acc és mp3-at lejátszni.
és videot.
és TFT a kijelzö.
De a T-mobilos az szebb lesz. -
liquidmoon
aktív tag
Hi! Menj be egy Vodafone boltba és ők meg tudják mutatni neked. Minden üzlet kapott 1 db
ilyen telcsit tesztelésre. Amúgy sztem nem egy rossz telcsi, pláne hogy vitamaxal úgy 25-30eHUf között fog lenni a kezdő ára. Csak az antenna zavaró, amúgy teljesen olyan, mint a Myv56 menüre és tudásra. -
AS
félisten
9 ikonos voda live menü van benne
a Kijelzöje 128--160 TFT -
AS
félisten
ezt nem foggod elhini de ezeket a képeket a Gsm-portál készitet még hozá Márciusban!! a T-mobile multémédia napon
-
Honnan szerezted ezeket a képeket??
-
-
-
AS
félisten
-
-
Szevasztok ide várom a teloval kapcsolatos infokat,tapasztalatokat esetleg tud valaki olyan oldalt ahol tesztelik ezt a telot ??
Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- SSD kibeszélő
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- UHD filmek lejátszása
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Horgász topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3225
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3187, 96% Akkumulátor
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hónap jótállás
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest