Új hozzászólás Aktív témák

  • Gardaai

    senior tag

    Ehhez a frissítés, nem frissítés témához annyit szólnék hozzá, hogy mindkét félnek igaza van.

    De lássuk be azt állítani, hogy az alap szoftver amivel a telefonok kijönnek a legoptimálisabbak a készüléknek badarság. Anno voltak ilyenek igen. De az is csak az Apple-nél. Jó pár éve ők is hetente frissítenek miután megjelenik az új modell.
    Teljesen más úgy fejleszteni, hogy van egy (mondok egy számot) 1000 fős tesztelő csapat, majd kiszabadul a szoftver 6 különböző eszközre és (mondok egy számot) 1milliárd emberre más más felhasználási szokásokkal.

    Ha a te elméletedben gondolkodunk, akkor meg kéne várni a realease OS-nek azt a verzióját amikor még nem kerül bele új feature csak bugfix. Tehát amikor már kijavították a gyerekbetegséges pl. Wi-Fi-n a router nem ad neki IP címet stb. Ha ez nálad jelenne esetleg a telefonodnál, akkor meg lennél lőve. Elvinnéd gariztatni?
    Szélsőséges példa, de lásd be ez az elmélet nagyon sok sebből vérzik. Az hogy utána főverzió váltásoknál és biztonsági frissítéseknél lassul a telefon valós lehet. De éppen ezért vannak olyan tartalékok a CPU-ban, hogy évekkel később se érezd meg ezt a mértékű lassulást.

    Mindenki úgy használja, ahogy szeretné pont. De ne hordjunk már szemellenzőt, főleg egy fórumon. :R

    ↪ PlayStation játékok / PS Plus előfizetés - olcsóbban - akár több ezer forint kedvezménnyel!! https://bit.ly/hardverapro-psn-gift-cards-by-gardaai

Új hozzászólás Aktív témák