Új hozzászólás Aktív témák

  • tailor

    őstag

    válasz Bici #4376 üzenetére

    Régen sokat gyakorolták a fókuszálást, és kézzel azért egy idő után eléggé rá lehet érezni. :) A Milceknek amúgy mi köze a komoly fotózáshoz? Vagyis nem igazán értem ezt a kérdést...? Minden fénykép előrelátást, tervezést igényel - igen, még a spontán képek is, mert magára az exponálásra akkor is előkészülsz. Előre fókuszálással, és sok-sok gyakorlással az "öregek" is elég sokmindent megoldottak...

    Gépvásárnál akkor ez egy dilemma, nem célom más szervével verni a csalános pénztárcát. Az A77-tel elég sokáig elleszel, nagyon nagy előrelépés az A580 után. Pláne, ha a 16-50-et párosítod mellé, sok-sok évre megvan a hobbifotós felszerelésed alapja. Haldoklik az A-bajonett? Igen, valószínűleg nem lesz már túl sok újdonság itt, de ez annyira zavar? Megveszed a felszerelést, és használod 5-7-10 évig, amíg bírja. Mit nem lehet megoldani hobbi szinten egy A77-tel? És mit nem lehet majd megoldani 5 év múlva? 8K videót nem, az tuti, de addigra a Csamcsung S16 már rég tudni fogja ezt a videófelbontást, telekomnál akciós lesz :)

    Egy kedves cimborám a mai napig fotóz Olympus E-1-gyel (2005-ös váz, 4,9 MP, eléggé obszcén dolgokra képes lennék azokért a színekért, tónusokért az A7-embe).

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák