Új hozzászólás Aktív témák

  • rbalint88

    addikt

    válasz kw3v865 #11174 üzenetére

    “Árban 5 millióig mennék el (5,5-ért már új Hyundai i30-at lehet kapni most szívó motorral, de az egy új motor, amivel nem nagyon van tapasztalat, tehát eléggé rizikós)”
    5ev garanciaval az minden, csak nem rizikos. De tovabb megyek, a suzuki boosterjeteknel 10 ev gari van motorra-turbora-valtora, annal jobb deal nem igazan van. Szerintem egy uj scross vagy vitara lenne a legjobb valasztas. A leginkabb kockazatkerulo valasztas az uj auto minel tobb garival, nem a mindenfele okkult parametereknek megfelelo hasznalt, mert ott zsebre megy a hiba. :R

    “A cél a megbízhatóság, tartósság, a kopó alkatrészeken kívül ritkán kelljen szervizelni. ”
    Akkor foleg Suzuki. Szerintem meg a markaszervizes koltsegei is alacsonyabbak, mint egy Toyotanak fuggetlen szervizben.

    Es a Toyota bantasa nelkul, ha nem fullosat veszel belole, akkor nem lesz erdemben kulonb egy Auris beltere egy Suzukietol. Legalabbis a kozepesen felszerelt 2017 Auris egy szinttel lejjebbinek erzodott a 2012 Hyundai Elantranal belterben. Az scross beltere meg kb egy szint az Aurisszal. Viszont az 5,5M-s i30 az nagyon sporolosra van veve, kell belole egy comfort szint es par extra, hogy tenyleg jo auto legyen. Ja es veletlenul se feheret vegyel belole (egyik tavolkeletibol se), mert nagyon konnyen serul, a metalok jobbak.

Új hozzászólás Aktív témák