Új hozzászólás Aktív témák

  • Teasüti

    nagyúr

    válasz Teasüti #25377 üzenetére

    Akár egy régi Mac is jó lehet, talán még egyszerűbb mint a Windows ha vki egyiket se ismeri.
    Mondom ezt úgy, hogy kb életemben 10 percet kattintgattam Mac előtt és engem hamar kiakasztana. De másnak lehet jó, meg talán a tanulási görbe is laposabb, passz.
    Legalábbis Win10 az nem igazán arról szól, hogy egyszer belövöd és elfelejted. Én évente legalább egyszer szembesülök vele, hogy vmi miatt már megint nem működnek odahaza dolgok és szerencsétlenek kénytelenek megvárni amíg évente egyszer hazamegyek.

    Fotós koma Mac-je meg igaz két főverzióval ezelőtti Mac OS-t használ, de a setup lényegében semmit se változott már vagy 5 éve, mióta megvette. Nem is frissíti, mert minek. Jó az úgy. Ez amúgy szerintem tök jó, hogy "ami működik azt békén kell hagyni" elven megy. Főleg időseknél, akik nem fognak nekiállni visszapörgetni egy frissítést, csak mert az MS megint elqrt vmit...

    szerk: arról nem is beszélve, hogy egy rendes asztali monitor általában jól látható, nem úgy a budget laptop vagy a budget ultramobil akármi. Haver most vett vmi ultramobil olcsó HP laptopot és bakker nem láttam rajta a fehér hátterű weboldalon a kitöltendő mezőket, mert a kontraszt nullához konvergált a szutykos TN panelen... Ugyanez érvényes az összes budget laptopra, ami eddig megfordult a családban. Az ellenségemnek se kívánnék egy ilyen szar képernyőt.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák