Új hozzászólás Aktív témák

  • vond

    MODERÁTOR

    No, múlt szombaton letoltunk egy fullos esküvőt, most pénteken megyek egy másik egész naposra, jövő szombaton meg egy lájtosabbra. Közben meg már a filmszemlébe is hatszor belehaltam, és a TV-ben is áll a bál. Jó lenne már egy kicsit pihenni... :(

    Ami a szombatot illeti: A G9 FullHD-je továbbra is tömör gyönyör, a színek (most már) pazarok, a kezelhetőséggel is meg vagyok elégedve, viszont az S5-ből örökölt csoda AF sokszor csak küzdött, mint disznó a jégen. :(( És most nem is feltétlen a lagziról beszélek, ahol alig van fény, hanem nappal, ráadásul kontrasztos témáknál is.

    Továbbra sem értem, miért nem kezdenek ezzel valamit. Pedig amúgy tök jó kis rendszer lenne. Egész napra elég volt nekem a G9 + 12-35 II + Weebill S + Freewell ND 2-5 kombó, az esti, kevés fényes helyzeteknél sem éreztem olyan nagy hátrányát a kisebb szenzornak.

    Viszont az autófókusszal továbbra sem tudok kibékülni. Vannak tök jó pillanatai, aztán máskor meg pulzál, keres, tologat, vagy akár totál elveszít mindent. Siralmasan megbízhatatlan, komolyan. :O És nagyon szomorú vagyok emiatt, mert amúgy meg tényleg szeretem ezt a szettet.

    Itt is baszki, tök jól indul, aztán arc/szemfelismerés ide, csoda DFD algoritmus oda, csak belenyal abba a rohadt háttérbe, többször is, mert miért ne, igaz? :((( Közben meg végig rajta van a menya arcán a négyzet. Pfff...

    [ Szerkesztve ]

    VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT

Új hozzászólás Aktív témák