Új hozzászólás Aktív témák

  • Teasüti

    nagyúr

    válasz Kukcaman #25496 üzenetére

    Tartalomkészítésben nem a kreatív része a nehéz. Az kb mindenkinek megy egy kis érzékkel.
    Ilyen ötletekkel itt bárki elő tudna jönni 10 perc alatt, amit láttunk az Aston videóban.
    Nem gondolom, hogy bármi kitűnőt láttunk volna, csupán jó kapcsolatai vannak az úriembernek. Ennyi. Ha én besétálok az Aston szalonba, engem elhajtanak valószínűleg. :D

    Az igazi munka a feltételek előteremtése hozzá, prop rendelkezésre állása (akár ez az autó), beszerzése/megvétele/bérlése, szereplők felfogadása és felkészítése (haj, smink, maskara), a forgatás leszervezése, anyagi vonzatai, stb. Ez az igazi munka.
    Fotónál is a legtöbben akik mondjuk Jason Lanier csatornáját nézik, szerintem simán el tudnának kattintani egy ilyen sorozatot, ha belecsöppennek Jason cipőjébe ott és akkor.
    Számomra úgy tűnik ez az egyetlen különbség mi köztünk - csóri egyszemélyes banda -, és mondjuk egy nagy fotó/videó stúdió között, mint a top10 fotós/videós Youtube-on.

    Meg még egy hatalmas nagy különbség, az a go-getter mentalitás, szóval könnyebb megszakérteni a fotelből, mint kimenni és csinálni vmi hasonlót még ha budget akkor is. Nekem legalábbis nem az a hobbim (az a technózás, na meg várom a sültgalambot, hogy ilyen munkák csak úgy az ölembe hulljanak, ahol na majd jól megmutatnám hogy is kell ezt :C ), hogy saját magam finanszírozzak meg egy ilyen forgatást, míg ezek az emberek gondolom így kezdték amíg kicsik voltak. :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák