Új hozzászólás Aktív témák

  • Teasüti

    nagyúr

    válasz hibavissza #25550 üzenetére

    Akkor az utolsó hónapban elkezdesz Chia farmolni, majd visszaviszed gariba mielőtt lejár. ;] De amúgy normál otthoni használatban egy SSD kb soha nem vagy csak hosszú évek kitartó munkája után fog elfáradni. QLC SSD 300-400x újraírható. Ha mondjuk van 1 TB-od, akkor 300-400 TB esküvőt kell feldolgozni hozzá, mire nyugdíjba lehet küldeni. Ez azért akárhogy is nézem jó pár szezonnyi meló. :))
    Egy egységsugarú user meg a büdös életben nem fog 400 TB írást összehozni a meghajtó élettartama alatt. De ha kifejezetten ilyen melóra kell a laptop, akkor rádugsz egy külső SSD-t cache céljából mondjuk Thunderbolt-on és elfelejtheted a problémát. A belső meghajtó meg megmarad rendszernek, szoftvernek, swap-nak, stb.
    Azt meg senki ne akarja nekem beadni, hogy a kávézóban vagy a vonaton fog videót vágni és oda nem viszi a köcöléket! :D


    #25552Tuninger
    Neked megvan a Studio verzió, ugye? Megjön a gép azért egy teljesítménytesztet bedobhatnál Resolve alól! :)
    Kíváncsi lennék hogy viszonyul az enyémhez (i7 7700 HQ, 32 gb, 1060 6 gb) az M1 Resolve alatt, meg esetleg Lightroom alatt ha van Adobe csomagod. :R
    Főleg a memóriakezelésre leszek kíváncsi, hogy dobál-e memory full hibákat a Resolve Mac-en. Amúgy csak a hardver miatt Mac? Vagy amúgy is bejön a Mac? Árban azért annyi pénzért már tisztességes laptopot is lehet kapni majdnem. Azért a 13" elég pöttömnyi, nem? Bár gondolom rendes munkára úgyis monitorra dugod. :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák