Új hozzászólás Aktív témák

  • Tuninger

    Topikgazda

    válasz nozs23 #30454 üzenetére

    Vegyigyümi. Nagyon szépek a felvételek, pláne az elején, jók a színek, tök jól átjön a hangulat.

    Technikai kritika:
    Az első felében van 2-3 snitt aminél hiába rövid a snitt az utólagos stabi olyat warpol a képen hogy brutál
    A kültérieket utólag szerintem túl világosra húztad, persze ez ízlés kérdése, nameg nem ég ki csak túl világos a bőr. Illetve nincsenek nagylátós shotok csak tele, így nehezebb elhelyezni az eseményeket hogy hol történnek. A telések viszont király felvételek, pláne a szőlők között felsétálós.
    A Speedrampet rosszul használod. Nagyon jól áll a gyors-lassú váltogatás a nyitótánctól, csak nem néz ki szépen így hogy csak el van vágva a klipp az első fele 400% a másik fele meg 50% sebességgel megy. Kell közé átmenet.
    Még nekem az sem tetszett hogy az első pár snitt csak kicsit out of focus. Vagy legyen rendesen vagy legyen éles, így olyan mintha véletlen lettek volna belerakva a vidibe.

    Tartalmi kritika:
    A menya bevonulásánál a szívdobogás elég hatásvadász,
    A násznépen a panning shot az amin itt a srácok ki fogják tépni a hajukat hogy jitteres, a csokordobásnál nagyon kilóg a taps hangja, szerintem nem passzol oda, ott eredeti hanggal nem lenne jobb? A piros ruhás táncnál a kamu ováció jobb, illetve nagyon hirtelen van vége, de legalább jó a zárósnitt.

    A framing nekem többnyire tetszett, a look végig király, a hangulat jó, szerintem a pár letette az arcát tőle, szóval összességében szép munka.

    Vlog-ban mentél?

Új hozzászólás Aktív témák