Új hozzászólás Aktív témák
-
chatal
csendes tag
Szia. Én egy VA902b(?) típussal rendelkezem, elvileg. [link] -hoz képest a különbség, hogy szürke a kerete, különösebb fájdalmat ez nem okoz. Pontos adatokkal nem tudok szolgálni, hanem csak tapasztalatokkal. Átlagfelhasználáshoz - mint netezés, szoftverekkel bíbelődés, stb - szerintem (árához képest) tökéletes. Betekintési szöge nem rossz, de kb. 45 fok után kezd összemosódni gyengén a kép. Utánhúzást gyakorlatban, zavaróan még nem tapasztaltam. War3-at játszom rajta, ahhoz jó. Színei átlagosak, a narancssárgája gyönyörű. Kipróbáltam FPS-el is (UT2004); elég gyors egérbeállítással sem volt zavaró, én játszhatónak értékelem. Nincs rajta DVI csatlakozó, ez egy hiányosság. Nagy átlagban meg vagyok vele elégedve. CRT után egy álom
Ha ez neked segített esetleg...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Formula-1
- Android játékok topikja
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Keresek egy topikot, de nem találom!
- Melyik tápegységet vegyem?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- HP Elitebook / Probook üzleti kategóriás notebookok - i5 - i7 - Ryzen - nagy választékban számlával
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD Digital konzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5500 8GB DDR4 256GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia / Akku: 85%
- Ritkaság! Kékséges Nothing Phone 3A 12GB/256GB - 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Részletek az Apróhirdetések között.
Ha ez neked segített esetleg...