Új hozzászólás Aktív témák

  • NyMRooD

    őstag

    válasz Jovanny2 #171002 üzenetére

    Úgy látszik ott félreérthetően fogalmaztam, a Titanfall-t én sem tartom klónnak, játszottam az első résszel, elég élvezetes volt, most viszont csinálnak egy only multi lövöldét battle royal móddal titánok nélkül, én ebben azt látom, hogy a BOIIII után mennek (meg a piac többi része után) és másolják.

    Nem tudom mivel keltem a flame-et, hogy 1-2 kommentre válaszolva leírom a véleményem és tudtommal a személyeskedésért is jár a bünti, te pedig elég szépen kimerítetted?

    (#171004) szimszonos Szerintem olvasd el még1x azt a hozzászólásomat amire válaszoltál, egy szóval sem mondtam olyasmit amiket írsz, pont azt írtam le, hogy rendben van, hogy neked nem jönnek be, mindenkinek más az ízlése, a Sony terveit már csak te kevered ide, mert tudod, hogy jelenlegi genben ps-em van. Azt egyik hozzászólásomban sem írtam, hogy 1-1 játékot összevetve a Sony-é a jobb, szerintem elégé száraz tényeket közöltem, senkit sem próbáltam meggyőzni sem, hogy váltson. Ti csináltok belőle személyeskedő vitát.

    (#171007) szimszonos: Megint csak mondom, hogy ti csináltok belőle vitát, azért mert ps oldalról jöttem, valahogy pzstm és wesder reakciója egyikőtöket sem zavarta.

    [ Szerkesztve ]

    PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ

Új hozzászólás Aktív témák