Aktív témák
-
T-boy
csendes tag
Abban a C.Enter Információ-Technológiai Kft-ben nem lehet megtekinteni, esetleg ki is próbálni azt a Yamada lejátszót?
Amit irnak, az alapján elképzelhető:
''Amennyiben Önnek vagy cégének olyan szolgáltatásokra, illetve termékekre van szüksége, akkor vegye fel velünk közvetlenül a kapcsolatot és mindent meg fogunk tenni azért, hogy elégedett ügyfeleink közé tartozzon.
Iroda/szervíz: 1012 Budapest, Pálya u. 9.
Telefon: 06-1-487-5380
Telefax: 06-1-487-5388
E-mail: office@c-enter.hu
Irodánkban 9 - 17 óra között várjuk ügyfeleinket, partnereinket. ''
Szerintem egy telefont megérne a dolog. Az ilyen irodás üzletekben néha meglepően segitőkészek. -
T-boy
csendes tag
Ez az asztali DivX lejátszás még kicsit gyermekcipőben járhat.
Én is kerestem olyan készüléket, amit boltban lehetne megvenni, nem pedig internetről rendelni.
A MediaMarktban van egy JVC XV-NP1 (vagy valami hasonló) típus, amiről azt olvastam a neten, hogy tud Divx-et (valamikor talán a Prohardveren is írtak róla), kb. 70e körül, ami nem olyan olcsó, mint az általad említett, de legalább ki lehetne próbálni .
A http://www.ittveddmeg.hu/ oldalon is lehet kapni.
Szóval megkérdeztem a Mediamarktban az eladót, hogy tud-e DivX-et lejátszani, amire azt mondta, hogy a JVC szerint (mivel ők is érdeklődtek) csak memóriakártyáról tud DivX-et, azt is elég rossz minőségben (?). Nem próbáltam ki, mert CD nem volt nálam, de így is érdekes.
Ha tud is egy ketyere leírás szerint DivX-et lejátszani, akkor még mindig nem biztos, hogy a feliratokat is rendesen kezeli, pedig a filmek 90%-a feliratos.
Tehát vagy ki kell próbálni vásárlás előtt egy boltban, vagy vakon bízni a neten megjelent tesztekben és akkor meg lehet rendelni.
Én inkább az előbbit választanám.
Üdv.
Aktív témák
- ZOTAC GTX 670 AMP! Edition 2 GB GDDR5 256 bit PCI-E Videokártya
- Gigabyte GA-B75M-D3H LGA 1155 alaplap, + i5-3470S Processzor
- Asus GTX770-DirectCU II OC 2 GB GDDR5 256 bit PCI-E Videokártya
- FSP400-60APN 400W 85+ minősítésű tápegység
- Szép! HP EliteBook 840 G10 Hordozható Ultrabook Fémház 14" -50% i5-1335U 32/1TB Iris Xe FHD+
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Xiaomi Redmi Note 12S 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Universal Dock UD22 (DisplayLink)
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 6th Gen. i7 11th, 32GB RAM 27% ÁFÁS (0326)
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest