Keresés

Aktív témák

• T-boy

csendes tag

válasz <Adamsky> #14 üzenetére

Figyelem, figyelem!

Kerestetik egy bátor ember, aki megrendeli ezt a nagyszerű berendezést,
    oda-vissza keresztbe-kasba össze-vissza kívül-belül leteszteli,
    és utána a tapasztalatát megosztaná ezzel a sok kedves és kiváncsi rajongóval.
    :B

• T-boy

csendes tag

válasz <Adamsky> #1 üzenetére

Abban a C.Enter Információ-Technológiai Kft-ben nem lehet megtekinteni, esetleg ki is próbálni azt a Yamada lejátszót?
    Amit irnak, az alapján elképzelhető:
    ''Amennyiben Önnek vagy cégének olyan szolgáltatásokra, illetve termékekre van szüksége, akkor vegye fel velünk közvetlenül a kapcsolatot és mindent meg fogunk tenni azért, hogy elégedett ügyfeleink közé tartozzon.
    Iroda/szervíz: 1012 Budapest, Pálya u. 9.
    Telefon: 06-1-487-5380
    Telefax: 06-1-487-5388
    E-mail: office@c-enter.hu
    Irodánkban 9 - 17 óra között várjuk ügyfeleinket, partnereinket. ''

Szerintem egy telefont megérne a dolog. Az ilyen irodás üzletekben néha meglepően segitőkészek.

• T-boy

csendes tag

válasz <Adamsky> #2 üzenetére

Ez az asztali DivX lejátszás még kicsit gyermekcipőben járhat.
    Én is kerestem olyan készüléket, amit boltban lehetne megvenni, nem pedig internetről rendelni.
    A MediaMarktban van egy JVC XV-NP1 (vagy valami hasonló) típus, amiről azt olvastam a neten, hogy tud Divx-et (valamikor talán a Prohardveren is írtak róla), kb. 70e körül, ami nem olyan olcsó, mint az általad említett, de legalább ki lehetne próbálni .
    A http://www.ittveddmeg.hu/ oldalon is lehet kapni.
    Szóval megkérdeztem a Mediamarktban az eladót, hogy tud-e DivX-et lejátszani, amire azt mondta, hogy a JVC szerint (mivel ők is érdeklődtek) csak memóriakártyáról tud DivX-et, azt is elég rossz minőségben (?). Nem próbáltam ki, mert CD nem volt nálam, de így is érdekes.

Ha tud is egy ketyere leírás szerint DivX-et lejátszani, akkor még mindig nem biztos, hogy a feliratokat is rendesen kezeli, pedig a filmek 90%-a feliratos.
    Tehát vagy ki kell próbálni vásárlás előtt egy boltban, vagy vakon bízni a neten megjelent tesztekben és akkor meg lehet rendelni.
    Én inkább az előbbit választanám.

Üdv.

Aktív témák