Új hozzászólás Aktív témák

  • dudika10

    veterán

    válasz dokee78 #13330 üzenetére

    A filmekhez hozzá tartozik például a beszéd is, idegen nyelvű filmeknél meg azt végképp rossz, hogy a kis méretű szatellitek miatt a vágási frekvencia olyan magasra kerül, hogy a mélynyomóból duruzsol még egy mélyebb hangú nő is, nem hogy egy férfi.
    A robbanás egy hatalmas puffanás lesz, ezt lehet, hogy sokan szeretik, de egy valódi robbanástól nagyon messze állnak.
    Az most így hirtelen nincs előttem, hogy mit írtál max keretnek, de ezeket a 2.1-eket én nagyjából használhatatlannak tartom.

    Némi egyszerűsítéssel mondhatjuk, hogy a jó minőségű és tényleg mély hangok a legdrágábbak, tehát minél kisebb a keret, annál kompromisszumosabb ez a tartomány. De sajnos nem lehet pótolni puffogó, brummogó, erőteljes, de nem mély hangokkal. Nem túl tapasztalt füllel el lehet hitetni, hogy nem hiányzik ott semmi, de a valóságban minden más látja csak kárát és ugyanúgy hiányozni fog.

    (#13329) Diablo18: amennyiben az adatok valósak, átlagos körülmények közt bőven elegek ahhoz, hogy ne legyen egészséges napi pár órában.
    Nem pazarlok erre több időt és energiát, csak azért írtam, mert félrevezető a téma egy laikus számára.

    Azokat a hozzászólásokat meg igazán megszerkeszthetnéd továbbra is. Teljesen random nyomkodod az entert, a szóközt, a shiftet és a hangulatjeleket. :(

    [ Szerkesztve ]

    Prodipe Pro 5 aktiv hangfalpar elado.

Új hozzászólás Aktív témák