Új hozzászólás Aktív témák

  • szasanyi

    félisten

    No, sikerült meghallgatnom egy T&V Vertragot (sajnos semmi mást ebben a kategóriában). Nagyon szép, szinte csilingelő magasai vannak, a közép sem rossz de a mélye... Bizonyos zenék esetében így is kimondottan jónak tűnt - főleg a 20k-s ár ismeretében - viszont olyan zenéknél ahol kell a jó a basszus (is) már egyértelműen kevés.
    A Logitech Z623 elmarad attól a szép, tiszta magas hangtól, viszont a mélye (még ha nem is pontos) nekem tetszik, és persze a mélységét és hangerejét tekintve messze felülmúlja a Vertragot.
    A Kürbis hol lehet ezekhez viszonyítva? Van vki aki ismeri, de legalább is hallotta mind3at szólni? Esetleg más alternatíva ami szép magasat (és még közepet is) ad úgy, hogy jó a basszus is? Tehát a hangzásképből ne hiányolja egyértelműen az ember amikor zenét hallgat, még ha filmek és/vagy játékok alatt nem is elég "dübbenős". Ja, és a legfontosabb, mert emiatt vagyok gondban leginkább: csak 50k alatti árban gondolkodhatok (párban, nem darabáron!). Létezik ilyen egyáltalán?

    Legnagyobb sajnálatomra nem kapható nálunk a Klipsch ProMedia 2.1 mert nekem úgy tűnik a tesztek alapján, hogy számomra ideális középút lenne ami a költségét tekintve is elfogadható (lenne). :U Ha esetleg tud ilyet vki - vagy azt hogyan lehet beszerezni nálunk -, az szóljon pls mert azt nagyon megköszönném!

    [ Szerkesztve ]

    Nyugati az ország, de keletre tart. Már megint... Nálunk visszafelé jár az óra?

Új hozzászólás Aktív témák