Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Most komolyan:
''A NAGY Hír''
A Samsungnak megjelent egy új reverziós ''F''chipje, ami KH45600838F-TCCD, a korábbi KH4560838E volt.Egyes pletykák szerint, ez a chip bírja a magasabb fesz értékeket is.Ezek a hírek,pletykák elég ellentmondásosak,azért sem írtam hamarabb ide,nehogy valaki ez alapján döntsön.Szóval egyeseknek ezek a Tccd-s chippek akár 250Mhz-et is bírnak 2-2-2-5 mellett,ami bizakodásra adhat okot.Igaz, nem sok hír van arról hogy az A-DATA 566-os és 600-asokat ilyenekkel szerelik már, de igencsak remélykedhetünk.
Érdemes odafigyelni a gyártási hétre is 0431,az a dátum melytől elkezdték szállítani ezeket a chippeket,tehát ez a legrégebbi ami rev ''F''-el szerelt.
Mégegyszer:
Semmi információm nincs hogy az A-DATA memókat ilyen chippekkel szerelik,de remélem így lesz
.Valakinek hiába ilyen chippel szerelt memója volt(szvsz kezdeti ''F'' rev),nem ért el ilyen jó eredményeket a memóval.-->Szerencse is kell.
Rev.''F'':
Bővebben: link
Tccd-vel szerelt ramok listája:
Most ti jösztök majd az eredményeitekkel! -
-
Holnapra gyűjtök nektek egy pár linket,az infoval kapcsolatosan, de lehet hogy már ti is láttátok,nemtom.Jó éjszakát mindenkinek!
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Up.Addig gyönyörködöm a ramomban. 470-en még stabilan ment 2,5-3-4-8-ba, 2,6v-n.
Ennyit bírt a procim,egy pár másodpercig.
[Szerkesztve] -
-
UP.
Ilyet vegyen nekem vki
-
válasz
Overlocker
üzenetére
De ha kijelentkezek,majd be akkor sem jó.De teszek még1 próbát.
-
-
-
Mi az hogy nincs jogosultságom válaszolni ebben a témában(hwsw).??
Westlake-t akarom kergetni. Már be vagyok lépve. -
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Olcsó sulinetes cuccokat hol lehet vásárolni,ill. hol van a legnagyobb választék?
-
-
válasz
Sir Riccio
üzenetére
Árak?
-
Vmi fejlemény??
-
-
-
-
-
A gyári specifikáció szerint 566Mhz-en 3-4-4-8-at kell mennie.
Egyeseknek 600-on 2,5-3(4)-3(4)-6-os beállításokon ment,amiket olvastam külföldi hw oldalakon.Ezek olyan 660-at mennek max.,de van akinek 700-on, persze 3-4-4-8-as beállításokkal és 2,8-2,9v-n.Ez már tényleg ritka! -
-
Az jó. Azt nem 100% hogy 2*512-őt veszek(ez kéne nagyon
), lehet hogy csak 2*256-ra tellik,mert lap+proci cserét is tervezek és lehet hogy 3200+-t kellesz venni, nem 3000+-t.Eddig ez a best buy,az egyik külföldi lap szerint,de a 3000+ tuningjáról még semmit nem hallottam.Szvsz ugyanúgy lesz mint az s754-es 2800+/3000+ esetében. -
Szerintem ezt nem tőle kérdezed,hanem tőlem,de ő is válaszolhat...

Szóval ha haverral sikerül megbeszélni, akkor nekem nettóba lesz.
Mellesleg a mostani 400-as hynixeim, az everest szerint 2,5-3-3-8-at bír,bár nekem az nforce2-ben csak 2,5-3-4-8-en megy.Ugyanennyit megy 440-en is alapfeszen,és kíváncsi vagyok a végére. -
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Asszem itt:Bővebben: link
-
-
-
-
-
-
válasz
Squirrel
üzenetére
Kingmax,hynix chippes asszem, tehát jól húzható de kevésbé lehet levinni az időzításeket.Az A-Datából van hynix,samsung és a-data chippes is. A kingmax valamivel drágább mint az A-Data, de több gari van rá talán élettartam, de valahol csak 5 év.Az 566-os A-Data jóval drágább, de ha szerencséd van ez is nyerő lehet.
Szóval a ha van elég pénzed 566-os A-Datát vegyél különben 500-ast samsung vagy hynix chippest, mindhárom nyerő húzás lehet.Esetleg BH-5-ös Kingstone? -
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - R5 5600H 16GB DDR4 256GB +1TB SSD nVidia GTX 1650 4GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Ha mindkettőt viszed, 170ért tied! - Apple Thunderbolt Display
- Samsung Galaxy S10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

.Valakinek hiába ilyen chippel szerelt memója volt(szvsz kezdeti ''F'' rev),nem ért el ilyen jó eredményeket a memóval.-->Szerencse is kell.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)