Új hozzászólás Aktív témák
-
Robi_73
őstag
Még egy dolog eszembe jutott. Két darab modullal, a memóriákat vissza osztva, megy ugyan annyit a procid? Olvasgasd a fentemlített alaplapok topicjait, és az ott olvasottak alapján hozd meg a döntésedett. Én csak akkor cserélnék házon belül, ha nem lenne elég a mostani teljesítmény, vagy nagyon kevés ráfordítással kivitelezhető lenne a dolog.

-
Sir Riccio
addikt
Cak hogy megnyugtassalak, ugyan ez a memoria pár az előző alaplapjaimban /DFI NF3 UT250 és GIGA-BYTE NF3 ultra/ közelsem mentek ilyen jól, ezért irtam fentebb hogy az időzités alaplap függő is szerintem. De ez vonatkozik a procira is, ugyanis a proci sem ment ennyit az előző két lapban közel sem.
-
Sir Riccio
addikt
De kiderül, gyári adat szerint 3-4-4-8 2T tehát nem ''gázos'', vannak mint mindenben kiugró esetek, de a Tiéd is megfelel a gyári specifikációnak. Az enyém 238-ig megy 2-2-2-5 1T mellett, jelenleg 278-on megy 2,5-3-3-6 1T beállitással, mindkét esetben alap feszen/2,5 V/
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Jövedelem
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AGM G3 Pro - ordít róla, hogy szoftverfejlesztők kellenének
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Bloomberg: Az iOS 27 a stabilitásra és az AI-ra fókuszál majd
- Packeta
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 512GB 5500M macbook garanciával hibátlan működéssel
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA Touch i5-1145G7 vPro 16GB 256GB 4G LTE GPS Win11 Pro Garancia
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest