Új hozzászólás Aktív témák
-
t-shirt
veterán
Sikerült végre 600-on hajtanom a kicsikéket, persze én voltam a láma mivel az 1T-t nem állítottam tegnap 2T-re, így nem csoda hogy nem akarta

Alapos teszt még nem volt de 600-on sikerült 2,5 4 4 6 2T-n üzemeltetni, egy 1M superpi volt csak a teszt, szóval ez még korántsem biztos eredmény. -
t-shirt
veterán
Ha kiveszem auto állásból akkor berakja azokat az értékeket amit amúgy beállítana, és persze abból már tudok következtetni. Nem írtam le de én próbálkoztam tegnap csak nem sikerült megoldanom.
Az auto állásban emelt fsb-nél pityegéssel honorálta a próbálkozásomat.
Kivettem auto állásból és emeltem az ott található értékeken, és emeltem még egy kicsit a ram feszen, de még ez se volt elég és ismét pityegett.
Utána még tovább növeltem ezeket a számokat és már elkezdte betölteni a az XP-t, de aztán nyomott közben egy reset-et. Aztán már nem volt kedvem foglalkozni vele, de ma este ha az égiek is úgy akarják tovább próbálkozom.
Igazából az lenne egy hasznos infó számomra hogy ezeknek TCCD-s ramoknak milyen a gyári időzítésük 566-on illetve 600-on mert akkor legalább azokkal a beállításokkal nem kéne szórakoznom.
(Köszi
) -
t-shirt
veterán
Van 2db 512MB-os 566-os A-DATA ramom, az új alaplapom (abit an8 ultra) sajnos nem jól állítja be a cl értékeket auto állásban. Egy kicsit sok a beállítható érték a bios-ban és így nem igazán igazodok ki rajta, [link] ez előző lapomban összesen 4 érték volt
Szóval jelen állás szerint nem megy 566-on sem pedig én szeretném 600-on hajtani ha bírja. Az lenne a kérdésem hogy milyen beállításokkal próbálkozzak 566 illetve 600-on, az lenne a legjobb ha a linkelt kép mintájára sorba leírná valaki 
-
t-shirt
veterán
válasz
Overlocker
üzenetére
valami hibrid?
-
t-shirt
veterán
válasz
Overlocker
üzenetére
Mit veszel helyette?
-
t-shirt
veterán
válasz
Overlocker
üzenetére
szép, én is valami nf4-en töröm a fejemet
-
t-shirt
veterán
válasz
Overlocker
üzenetére
köszi
-
t-shirt
veterán
Szert tettem 2X512MB 566-os A-DATA -ra. Egyenlőre elégedett vagyok vele bár olyan nagyon ezzel a konfiggal nem tudom kihajtani. Fsb-t se tudok neki túl nagyot adni illetve feszt is csak 2,8V-ig szóval majd a következő lapomban jobban ki lesz használva.
400-on vidáman viszi a 2-2-2-5 F1 -et,
520-on meg a 2,5-3-3-6 -ot
A kérdésem az lenne hogy tartós használatban mi a legnagyobb fesz amit adni lehet ezeknek a TCCD chipeknek?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- LG NanoCell 43NANO763QA csere is érdekel (dobozával minden tarozéka meg van)
- BESZÁMÍTÁS! ASRockB450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD STRIX RTX 2070 SUPER 8GB GameMax Aero Mini 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)
) amin biztos megy.
Szóval jelen állás szerint nem megy 566-on sem pedig én szeretném 600-on hajtani ha bírja. Az lenne a kérdésem hogy milyen beállításokkal próbálkozzak 566 illetve 600-on, az lenne a legjobb ha a linkelt kép mintájára sorba leírná valaki