Új hozzászólás Aktív témák
-
zsigiface
tag
Ezt nem hiszem el! Hogy tudott az Abit ekkora hibát véteni!? Biztos van valami megoldás! Én is pöcsöltem vele ma is egy kicsit, de szerintem ezt a proglémát nem én fogom megoldni.
Köszi az infókat! Ha esetleg valaki megoldást találna, kérem írjon zsigiface@fibermail.hu címre! -
Radeon.Z
csendes tag
Nekem az eszközkezelőben HID-szabványos játékvezérlő van,a hangkártyáé pedig típus szerinti játékportként szerepel.Mégsem müxik a kormány...
-
And
veterán
Hi! Nálam - ugyan teljesen más okból - egy Aureal MX300 kártya van egy NF7-S lapban, de annak a gameportja hiba nélkül megjelenik az eszközkezelőben. Kíváncsiságból előkaptam egy régi analóg joy-t, a játékvezérlő-konfigban megadtam a szükséges gomb- és tengelyszámokat. Ezek után engedett kalibrálni, és a teszt szerint is működik a joy.
-
Radeon.Z
csendes tag
válasz
zsigiface #12 üzenetére
Szeva',én ma délelőtt is ezzel kínlódtam,próbálgattunk bent a boltban több kártyát is,ugyanezt írta nekem is hibának.Egyszerűen nem hajlandó a portról használni a kormányt.Nekem csak az ALS 4000-s hangkártyát fogadta el,fel is ismerte a kormányt,de azt írta hogy nincs csatlakoztatva.
Én feladtam,már megegyeztem a haverral,hogy 10 hónapos NF-7-esem becseréli árában egy ASUS A7N8X-re,annak van saját gameportja,erre még hozzáfűzi,ha gondolom elcserélhetem a kormányom az övére,neki USB-s,amúgy pedig van a gépén gameport is.....(egyébként mindkét kormány Microsoft SideWinder 3D Pro)
Szóval nekem sikerült megoldanom a problémát.
Amúgy nincs panaszom az alaplapra,ezért is hagytam meg. -
zsigiface
tag
Sziasztok!
Nekem is hasonló a problémám. Nf-7, gameport nincs.Van creative 128 feltelepít, szabványos játékpot felkiáltójel/sárga/, vesz másik hangkártya az is ugyanez. Amúgy ezt írja ki pontosan : ''Az eszköz nem talál elég használható erőforrást. (Kód: 12)
Ha használni akarja az eszközt, akkor a rendszerben le kell tiltania egy másik eszközt.
Az eszköz hibaelhárításához kattintson a Hibaelhárítás lehetőségre.''
Nos.
Nem tudna valaki segíteni?! Egyébként pont a gameport lenne a lényeg, vettem egy alap kormányt és szeretném használni. Előre is köszönöm a sedítségeteket!
Üdv! -
Radeon.Z
csendes tag
Kaptam mégegy hangkártyát, valami S3 jelzésű,este kipróbálom.
Ha nem akarom használni a hangját,csak a portot, akkor is telepítenem kell hozzá drivert?Ez kissé problémás lesz...
Valami utasítást tudtok konkrét beállításra?
Köszi előre is! -
Radeon.Z
csendes tag
No,túlvagyok 4 hangkártyacserén,és próbán,nem jó semelyikkel.Az Als 4000-el nem írt semmi hibát,látszólag összefért,de nem hajlandó felismerni a kormányt,azt írja,nincs csatlakoztatva...rákötöttük másik gépre,(gyári gameportra) ott egyből felismerte az XP.
Most ott tartok hogy vagy keresek valami használt SoundBlaster kártyát,vagy alaplapot cserélek.Árában kicserélné a haver Asus-ra,szintén Dual DDR400 tudásúra,de azon van gyári gameport...Mit szóltok,érdemes?Megéri? -
[w]
őstag
ha szerencséd van, akkor semmit nem kell letiltanod, csak bele a kártyát és kész, az integrált mellett el lesz valahogy.
hogy később ne legyen probléma abból, hogy a vásárolt kártya mégsem akarja az igazságot, megvétel előtt inkább csak próbáld ki, egyáltalán megeszi-e a lapod.
(nálam - kizárólag a gameport miatt - egy sb128 ketyeg az alaplapival barátságban) -
Radeon.Z
csendes tag
Kösz a segítségeket,én is a hangkártyára tippeltem,de akkor hogy tudom azt beállítani,hogy az alaplapi 5.1 szóljon továbbra is,a port viszont működjön?
-
antikomcsi
veterán
-
Old Death
senior tag
hát igen
vagy veszel egy usb-s átalakítót... bár nemtóm , h lehet-e ilyet kapni...
Szerk.: Ja tedd fel itt is a kérdést... Bővebben: link ide járnak az NF7 guruk
most jönne a szokásos szöveg, h ezért kár volt új topicot nyitni..
Szerk2.: No keresgéltemBővebben: link itt pont erről van szóm, jó olvasást
[Szerkesztve] -
Radeon.Z
csendes tag
Sziasztok,vettem fiamnak karácsonyra egy Microsoft SideWinder Kormányszettet,de gameport csatlakozós,nem usb-s.(használtan vettem).
Hogy tudom rákötni a gépre,mivel nincs gameport bemenetem a házon(a lapon lehet?)Vagy muszáj vennem külön hangkártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G6 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- IPhone 12 Mini 64GB Szép Állapot! Akku:100% 6 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest